Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit tegyek, ha nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek, ha nem tudom hogy, mit gondol rólam? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki iránt nem tudom, hogy mit érzek. Igazából eleinte azt hittem szerelmes vagyok bele de aztán egy idő után nem gondoltam, hogy szerelmes vagyok belé vagyis egy ideig közömbös volt nekem. De a hetekben az osztálytársaimmal a hetekben elkezdtünk felelsz vagy merszezni és én mertem. Azt a feladatot kaptam hogy öleljem meg őt. Rá 2 napra megtettem és rájöttem hogy igazából nem is annyira közömbös nekem mint hittem. Amikor megöleltem a térdem elkezdet remegni. Eltelt pár nap és még mindig arra az ölelésre tudok gondolni.

Elvileg tudja, hogy érzek iránta valamit, mert az egyik osztálytársam elfecsegte neki de nem hittem el neki. Most azon gondolkodok, hogy vajon tényleg tudja-e? De ha tudja akkor miért nem mond nekem valamit? Ez amikor elfecsegte neki majdnem fél éve volt.

Most mit tegyek? Mondjam el neki? Most akkor szeretem?

Ő: hetedikes (13/F)

Én: Hatodikos (13 szeptemberben leszek 14/L)

2015. máj. 16. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:
azt nem tudhatom hogy tudja e de mond el neki
2015. máj. 16. 20:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Majd megpróbálom.
2015. máj. 17. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!