Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondol ez a pasi?
Figyelt kérdés
Egy pasival találkoztam már néhány helyen, de nem egyszer, hanem legalább 6-7-szer. Soha nem szólított meg, csak láttam, hogy többször rám nézett. Azaz látásból már ismertük egymást.Tegnap megint láttam, akkor odaoldalgott hozzám ezzel a dumával, hogy ,, Szia! Valahol mi már találkoztunk, ugye?" Ez a pasi csajozni akart vagy tényleg bolondnak néz, h. ilyet kérdez, amikor nagyon jól tudta, hogy én is láttam őt, szemeztünk? xD2015. júl. 2. 21:15
1/8 anonim válasza:
Most valamit mondania kell... Örülj már neki hogy legalább megszólitott, sok pasi nem hajlandó leszólitani a lányt aki tetszik neki csak bámulja.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, ez tényleg szép egy pasitól. Csak azt nem tudom, hogy csak úgy leszólított, v. szeretne is vmit. :D
2015. júl. 2. 21:28
3/8 anonim válasza:
Nyilván szeretne kicsit közelebről is megismerni.
De ezt te is tudod, csak kicsit bizonytalanul állsz hozzá. Ne tőlünk várd hogy megerősítsünk a gyanudban. Higgy a két szép szemednek és vedd észre ha valaki próbálkozik nálad.
4/8 anonim válasza:
Ha szemeztetek, és odament hozzád, valószínűleg tetszel neki, úgyhogy még ha furán is közeledett, ne hajtsd el.
6/8 A kérdező kommentje:
15
2015. júl. 3. 14:49
8/8 A kérdező kommentje:
Miskolc:)
2015. júl. 4. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!