Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg ennyire szereti?
Van egy ismerősőm akinek fél éve vége lett a kapcsolata mert a lány "családja" megfenyegete és már fél éve minden álodtt nap tönkre tette a kapcsolatukat amit már nem viselt el a lány most meg ismerősöm jelentkezett abba a osztályba ahova jár a lány és szerintetek most fél év után mi lesz ha szeptembertől egy osztályban lesznek.?
Mert hogy is mondjam a lány mindennek elhordta nem bírta elviselni hogy a családja bírósági ügyeket csinál vádolják és fenyegetik folyton a ismerősöm aki semmit sem csinált csak szerette a lányt de tényleg semmi rosszat nem csináltak csak szimplán a lány anyának a pasijának nem tetszet hogy vele jár..
Tól boldog volt a lány és ezt tette tönkre most meg szeptembertől ott lesz ismerősöm a osztyálba és kicsit hogy is mondjam hihetetlen amit csinál még érte ahoz képest hogy fenyegették lejáratták és minden és még így is akarja a lányt szerintetek?
Hát elégé sokat kapot már ismerősöm de még akkor is küzd érte pedig szerintem tudja mi ogja várni a első pár hónapban mikor a vol bnője osztályába kerül.. :S
Most is már pár napja nem hallani róla mert éppen azt a szakot tanulja ahova most esetleg bejut (bnőjéhez)
De én ha már muszáj volnék szétválni a családom miatt akkor megharagudnék rá ha meg következő suli időre már a én osztályomba kezdene... :S
Nagyon érdekel hogy mi fog kisülni ebből vagy elhordja mindennek a lány vagy pletykát indít vagy esetleg mivel nem lehet ott a családja a suliban akkor kibékülnek és minden helyrejöne titokban :S
De én még ennyire hajtó srácot nem láttam.
Megjött közben a email is a iskolától felvették a osztályába.
Ha gondolod megirhatod privátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!