Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alvás közben megcsókolt, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Egy barátomnál aludtam, kevés volt a hely, így egy ágyban aludtunk. Nem tudom hogyan, vagy miért, de amikor azt hitte, hogy már alszom -még csak félálomban voltam- végigsimított az ajkamon, és megcsókolt. Azóta ez többször is megtörtént, én pedig belezúgtam. Amúgy velem néha kedvesebb, mint az átlaggal, de sokszor hajtogatja, hogy nem akar barátnőt. Szerintetek ez mit jelenthet?2015. aug. 8. 01:04
3/12 anonim válasza:
Ételmaradék maradt a szádon, ő pedig megéhezett, és csak így tudta leszedni.
4/12 anonim válasza:
Egyetértek 3-assal. Tuti éhes volt.
6/12 anonim válasza:
Nemi erőszak minősített esete, Btk. 197. § (1)
A másik oldalról pedig talán stockholm szindróma? Eleve hogyafenébe bírtad ki hogy ott nyalja az arcodat?
7/12 anonim válasza:
csókolj vissza bmeg! ennél jobban hogy tudná kifejezni az érzelmeit?!?!?! :D max azzal ha megdug :D
8/12 anonim válasza:
Dugni akar.
Azért kedvesebb veled, mert talán könnyen lefekszel vele.
Alvás közben megcsókolt?
Hát nem rakod magasra a mércét, az biztos.
9/12 anonim válasza:
Hogy a vérbe lehet valakibe azért belezúgni, hogy csak megcsókolt? Sehogy. Egyszerűen csak jó érzés volt, de ne keverd a kettőt.
10/12 anonim válasza:
És ettől beleszeretett, nem megijedt a sráctól? Azt a rohadt, el kéne kezdjek nőket erőszakolni csajozás gyanánt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!