Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanév közben tetszett egy fiú, és most nem tudom mit érzek?
Figyelt kérdés
Szóval tanév közben bejött egy srác, de kb áprilisban el kezdett nem tetszeni. És azóta nem úgy gondolok rá, mint olyanra, aki tetszik, de még mindig naponta eszembe jut, örülök, ha rám ír, és ha látok valamilyen szerelmes idézetet vagy képet, automatikusan ő jut eszembe. De közben meg külsőleg nem jön be annyira, mint év közben, valami változott. Csak nem tudom mi :D Ha ez segít, 13/L, de mindjárt 14 leszek. Ja, és nem kellenek az olyan válaszok, hogy húzzak vissza barbizni, mert NEM PASIZNI AKAROK, csak a saját érzéseimet rendbe tenni.2015. aug. 1. 01:03
3/4 anonim válasza:
Én is totál ugyan ebben voltam csak a fiúval jártunk. A fiú még mindig szeret, de én már nem. Na szval az a lényeg, hogy nem a külső számít. Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket. Szereted őt? Kedves? Okos? Ő bír engem úgy? Onnantól kezdve rájössz, hogy mit tegyél :)
4/4 anonim válasza:
Na velem az volt a helyzet.. hogy egy suliba járunk egy fiúval, de én még nem láttam.. majd rámírt facen.. mondom ki ez a csúnya gyerek (:D)... majd egyre jobban megkedveltem a belsőjét.. végül a külsejét is megszerettem! Ő lett a fiúm! Nem a külső a lényeg! Lehet segítettem picit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!