Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Szent Johanna Gimiben...

A Szent Johanna Gimiben Cortez miért járt Vikivel ha közben végig Reni tetszett neki?

Figyelt kérdés

2013. aug. 1. 09:03
 1/10 anonim válasza:
73%
hogy féltékennyé tegye ezzel Renit!!
2013. aug. 1. 11:10
 2/10 anonim válasza:
78%
Hát én úgy gondolom hogy csak ideges volt azért mert Armnold és Reni elég jó kapcsolatok ápoltak és tudjuk hogy Arnoldnak mindig is tetszett Reni. Ezért úgy döntött Cortez ha Reni is lép akkor ő is. Talán ezért.
2013. aug. 1. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy féltékennyé akarta tenni Renit, mert azt gondolta, hogy Reninek ő nem tetszik és egyébként is...Cortez szerintem nem süllyedne le olyan mélyre. Gondolom, beletörődött, hogy Reni nem szereti őt és továbblépett...
2013. aug. 2. 11:45
 4/10 Kamillewis válasza:
33%
Háááát vagy mert Cortez 16 éves srác volt és kellett neki egy csaj aki gátlások nélkül lefekszik vele... merthogy a 7.-ben Reni le is írja hogy nincsenek tévképzetei tudja h Vikivel már megtörtént párszor.. Na szóval ezért.:)
2013. aug. 2. 14:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem hinném hogy arra kellett neki, vagy ilyesmi...
2013. aug. 3. 15:44
 6/10 anonim válasza:
Szerintem egyszeruen megunta, hogy Renit figyelje, mert azt mindenki lathatta, hogy Arnolddal joban van. Valamint, Viki akar jofej Renivel akar nem, akkor is egy szep lany. Es amugy is... ki mondta hogy egy ember nem szerethet egyszerre ket embert? De biztoos szereti kozben Renit is, csak nem figyel ra annyira
2013. aug. 5. 10:39
 7/10 Nagy Hanna1012 válasza:
49%
Szerintem Cortez egyáltalán nem szerette Vikit, csak azért kellet neki, hogy féltékennyé tegye (mert Viki tökéletes alteregója Reninek).(Mondjuk, szerintem azért abba is bele gondolhatott volna, hogy ezzel fájdalmat okoz Reninek...) De szerintem, azért nem kellet volna lefeküdnie Vikivel. Egyrészt, tudom, hogy egy fiúnak vannak szükségletei, másrészt, biztos nem akarta volna Cortez megbántani Vikit, de akkor is...
2013. aug. 10. 22:20
 8/10 anonim válasza:
Szerintem Cortez felejteni akart..
2013. aug. 13. 15:56
 9/10 anonim válasza:
Szerintem egyrészt hogy fèltèkenyè tegye másrèszt kellet nekei valamo/valaki ami/aki elteri a figyelmét reniröl meg hát gondolom megunta a dolgot
2013. aug. 21. 22:03
 10/10 Norceee válasza:
80%

Szerintem, ahogy Reninek is voltak időszakai, amikor úgy döntött, hogy megpróbál véget vetni Cortez iránti rajongásának és továbblépni, ugyanúgy Corteznek is voltak. Ha emlékeztek, mielőtt összejött Vikivel elment Renihez, ahol Arnold jól beszólt neki, hogy milyen dolog már, hogy betegen is megírtja Renivel Kardoshoz a beadandóját, és hiába bizonygatta, hogy nem azért jött. Másnap direkt be se adja, ezzel is bizonyítva, hogy nem a beadandó miatt látogatta meg Renit, persze ezt Reni nem érti. :)

Vikivel való kapcsolata meg ... Gyakorlatilag mindig Viki megy Cortez után. Soha nem Cortez megy reggel Vikiék sulija elé, tanítás után úgyszintén mindig Viki várja Cortezt.

2014. dec. 3. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!