Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen rohadek kulsomanias az osszes fiu? Soha nemnakarok parkapcsolatot!
Figyelt kérdés
Undorodok...UNDORODOK mindrn fiutol es ferfitol! Mindegyiknek csak a szepseg a fontos, nem az ,hogy milyen valojaban egy lany. Utalom magam amiert nem ugy nezek ki mint az a sok csinos lany de elnezve oket undorodok is toluk ,hogy kiteszik mindenuket es csucsoritenek es sik hulyek. Es ez kell minden pasinak. Ha egyszer valaki meg szepnek latna vagy tegyuk fel szebb leszek akkor se akarok parkapcsolatot mert akkor csak a kulsom fog kelleni! UNDORODOK AZ OSSZES EMBERTOL!!!!2015. aug. 2. 22:37
12/14 anonim válasza:
Látom itt tombolod ki magad. Kicsit vagy még, majd remélhetőleg változol, és tovább látsz annál mint aminél most.
13/14 anonim válasza:
Értem én hogy szeretsz általánosítani de már nem 1 ember írta rajtam kívül hogy írj privátot, de te még azt se veszed figyelembe hogy páran segítenének akkor hogy kérsz segítséget?
14/14 anonim válasza:
Hatos vagyok és az utolsónál a pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!