Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, mégis mire számítsak? Óriási dilemma előtt állok. (Többi lent)
Szerelmes vagyok abb a lányba , akibe legjobb barátom is szerelmes, beszéltünk erről, azt mondta, hogy lehet nem fog örülni neki, de barátok leszünk. Nem nagyon tudom, hogy élesben is így gondolná. Facebook csoportban meg privátban is beszélgettünk (nyári szünet) és véletlenül a csoportba írtam , hogy barátom nehogy megmondja a lánynak , szerelmes vagyok belé és szeretem. Látta, de nem nagyon reagált. Szeptemberben elfogunk menni hárman bulizni születésnapomon.
Lehet valami ebből?
Értelmes válaszokat írjatok legyetek szívesek!
A csaj azt mondta barázomnak , hogy rá barátként tekint.
Köszönöm a választ és várom a továbbiakat!
Nekem a haveromnak volt ilyen esetete ha aktuális a válasz akkor azt mondom mérlegelj ha tényleg jó barát ez a szerelem nem fog akadájozni titeket.
Amúgy a lánytól kérdetlzd meg mert ő dönt de ha a részéről oké akkor ne agyd magax jobb egy csaj mint egy barát de ha elfordult tőled nm is barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!