Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy valami praktikát ismertek e ilyen esetekre?
Szerlmes voltam egy lányba
Egyik iskolai partin jött oda hozzám és kérdezte hogy járok e vele azt hittem hogy ugratni akkar ezért egyből azt mondtam neki hogy nem elment utána gondolkodtam hogy mi lehet hogyha nem viccelt ezért szomorú voltam hogy hogy lehettem enyire hülye később kétt barátommal beszélgetett miközbe én beszéltem velük meg a legjobb barátom mesélte hogy az utcán hangosan rá köszönt a másik járdárol utánna eldöntöttem hogy meg kérdezem hogy járna e velem erre a válasz az volt hogy xDDDD azóta szomorú vagyok hogy hogy lehetem ennyire hülye valaki tud valamilyen módot hogy lehet ki gyógyulni ebből
Igen te soha sem fogsz járni senkivel, mert elment az életkedved. öld meg magad! (ne higgy má nekem ez csak egy hülye vicc vót, még annak se nevezhető!!)
1. Lépj túl rajta
2. Vagy beszélj vele finoman, hogy mit érzel (ha nem mered akkor csak beszélj vele, pl. hogy van macskája, szereti e a palacsintát (franc tudja találd ki, és finomat tereld a szót arra, hogy emlékszik e arra amikor azt mondta, hogy járnék e vele? mert én járnék veled.. (de ezt csak akkor mondd amikor már mélyen beszélgettek (azaz nem sértődne meg egy könnyen.)
remélem tudtam segíteni!
Puszi :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!