Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy valami praktikát ismertek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy valami praktikát ismertek e ilyen esetekre?

Figyelt kérdés

Szerlmes voltam egy lányba

Egyik iskolai partin jött oda hozzám és kérdezte hogy járok e vele azt hittem hogy ugratni akkar ezért egyből azt mondtam neki hogy nem elment utána gondolkodtam hogy mi lehet hogyha nem viccelt ezért szomorú voltam hogy hogy lehettem enyire hülye később kétt barátommal beszélgetett miközbe én beszéltem velük meg a legjobb barátom mesélte hogy az utcán hangosan rá köszönt a másik járdárol utánna eldöntöttem hogy meg kérdezem hogy járna e velem erre a válasz az volt hogy xDDDD azóta szomorú vagyok hogy hogy lehetem ennyire hülye valaki tud valamilyen módot hogy lehet ki gyógyulni ebből

2015. aug. 2. 01:47
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Én is tudom csak már ő a negyedik akibe szerelmes voltam és eddig nem sikkerült mindenki nél túl kedves voltam
2015. aug. 2. 02:08
 12/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat az írásért nem vagyok magamnál teljesen
 13/24 A kérdező kommentje:
Én is tudom csak már ő a negyedik akibe szerelmes voltam és eddig nem sikkerült mindenki nél túl kedves voltam
 14/24 A kérdező kommentje:
 15/24 A kérdező kommentje:
 16/24 A kérdező kommentje:
 17/24 A kérdező kommentje:
 18/24 A kérdező kommentje:
Én is tudom csak ő volt a negyedik szerelmem és ő se jött össze és már rgy kicsit letörtem
 19/24 A kérdező kommentje:
Elnézés elromlott
2015. aug. 2. 02:09
 20/24 anonim ***** válasza:
Csak a kisfiúk gondolják, hogy a túl kedves ember rossz. Az csak akkor baj, ha tutyimutyiággal párosul.
2015. aug. 2. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!