Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha egy romába...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egy romába lettem szerelmes? Ez egyaltalan szerelem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ömm ugy kezdodott minden h az osztalyban pletykak voltak kicsit regebben meg mikor suliban voltunk. Eshat en is igy voltam h kicsit tetszett. Meg volt mikor tesin direkt rosszul viselkedett ugyhogy atkuldtek a lanyokhoz vagyis hozzank. (A tanarunk felelmetes :D) es latom h ugy les h kiesik a szeme :D azt hittem h a mellettem v mogottem allot nezi de mindenki modta mikor mar az oltozoben voltunk h engem stirolt. Es tesi utsn is baratnoim kerdezik tole: te stirolted ..ot? (Engem) mondta h igen es kajanul mosolygott :D vannak meg ilyen sztorijaim. Na a lenyegre terve: ti mit gondoltok errol h cigany magyarral? Nem vagyok fajgyulolo vagy vmi ilyesmi de a csaladom... plusz felek h mit gondolna rolam a tobbiek stb. Azt mondta baratnom h ő a jo fajtabol van mert volt vele napkoziben es jofej. Hat igazabol en nem tudom mert volt olyan h a tanarral uvoltozott es felboritotta a padot. A padtarsa voltam./vagyok/leszek...:D szoval mi a velemenyetek errol? Ja es bocsi az ekezetek hianya miatt:) Valaszokat elore is koszi:)

2015. aug. 1. 20:08
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
#20 teljesen igazad van!!!
2015. aug. 1. 22:52
 22/22 Magoran ***** válasza:

Kérdező, én egy, általad leírt sor miatt intenélek óvva, amit te írtál le.

Ez a sor egy olyan sor, amelyről nagy eséllyel szólt volna az összes komment, ha nem említetted volna meg, hogy cigányról van szó, így azonban az enyémen kívül csak egy beszélt erről. Mellesleg szentelhettél volna ennek a sornak sokkal nagyobb fontosságot is, sőt, ha nem lennél szörnyen felszines (a válaszolók többségével egyetemben), akkor e sor köré rendezted volna a dilemmádat, nem pedig a köré, hogy cigány srácról van szó.

A rész pedig a következő:

"Hat igazabol en nem tudom mert volt olyan h a tanarral uvoltozott es felboritotta a padot."

Ez nem jó jellemre utal.

De tudod mit?

Állj össze vele, próbáld meg. Hátha mégis jó lesz. Szerezz tapasztalatot. Mert ha nem most jössz össze egy ilyennel tanácsunknak hála, akkor amilyen felszines vagy, valamikor máskor megint akarsz majd egy ilyet. És nem leszünk ott mindig.

2015. aug. 1. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!