Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha egy romába...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egy romába lettem szerelmes? Ez egyaltalan szerelem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ömm ugy kezdodott minden h az osztalyban pletykak voltak kicsit regebben meg mikor suliban voltunk. Eshat en is igy voltam h kicsit tetszett. Meg volt mikor tesin direkt rosszul viselkedett ugyhogy atkuldtek a lanyokhoz vagyis hozzank. (A tanarunk felelmetes :D) es latom h ugy les h kiesik a szeme :D azt hittem h a mellettem v mogottem allot nezi de mindenki modta mikor mar az oltozoben voltunk h engem stirolt. Es tesi utsn is baratnoim kerdezik tole: te stirolted ..ot? (Engem) mondta h igen es kajanul mosolygott :D vannak meg ilyen sztorijaim. Na a lenyegre terve: ti mit gondoltok errol h cigany magyarral? Nem vagyok fajgyulolo vagy vmi ilyesmi de a csaladom... plusz felek h mit gondolna rolam a tobbiek stb. Azt mondta baratnom h ő a jo fajtabol van mert volt vele napkoziben es jofej. Hat igazabol en nem tudom mert volt olyan h a tanarral uvoltozott es felboritotta a padot. A padtarsa voltam./vagyok/leszek...:D szoval mi a velemenyetek errol? Ja es bocsi az ekezetek hianya miatt:) Valaszokat elore is koszi:)

2015. aug. 1. 20:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Aki egy tanárral üvöltözik és felborítja a padot, az bőrszíntől függetlenül egy idegbeteg, agresszív, pofátlan idióta.

Te meg elég sokat elárultál magadról azzal, hogy egy szép kockás hasra vered a nyálad, holott azt sem tudod, milyen ember az illető.

Egy kövér, csúnya cigány is lehet jó ember, mint ahogy egy izmos, jóképű magyar is lehet utolsó szemétláda. Ettől függetlenül a cigányoknak van egy jellemző vérmérsékletük, legalábbis nagyobb százalékban, mint mondjuk a magyaroknak. Ezzel azért vigyázni kell. Náluk pl. nem probléma unokatesóval házasodni, 13-14 évesen teherbe esni, verekedni, kötekedni, köpködni, cigit tarhálni az utcán, stb. Olyanok, mint a maffia, ha egyszer közéjük keveredsz, akkor önszántadból nem fogsz onnan kijönni. Hangsúlyozom még egyszer, hogy nem mind ilyen, és nyilván nekik is vannak jó tulajdonságaik, de a jellemző akkor is ez. Ez tény, ez van.

Mindenesetre így 11-12 évesen, mert a stílusodból ítélve annyi lehetsz, nem kéne ennyire naivnak lenned. Megnézett egy srác, és? Hadd nézzen, majd 4-5 év múlva elég nagy leszel a pasizáshoz, addig meg csak nézzenek. Jobb nem kezdeni ilyen korban senkivel, pláne az osztály rosszfiújával.

Tudom, neked most nagyon tetszik, hogy a szép kockás hasú rosszfiú téged nézett, de hidd el, jobban jársz, ha nem adod oda magad ilyeneknek, mert akkor pont ennyit fogsz érni egész életedben. Egy kiscsaj, akit egy szép mosollyal bárki összeszedhet. Pont.

2015. aug. 1. 21:03
 12/22 anonim ***** válasza:
56%
Én részemről a vitát lezárom megmondtam vannak normálisak is, de amikor a rohadt 99-es buszon utazok és ott szidják egymás anyukáját meg beszélik megfele hogy lövik be magukat + szét napraforgó magozzák a buszt illetve bérlet nélkül használják a tömegközlekedést eléggé felháborító és még ezernyi meg dolog, persze van ilyen a magyarból is de azért meglehet nézni a különbség jóval nagyobb a viselkedés terén.
2015. aug. 1. 21:07
 13/22 anonim ***** válasza:
89%

Azt hozzátenném, hogy manapság a magyarok nagy része is szépen kimutatta a foga fehérjét. Az az eszméletlen mértékű, beteges gyűlölet és kirekesztés, ami nálunk megy, akár cigányokkal, akár bárki mással szemben, az már régen nem normális. Nem beszélve arról, hogy mennyire lecsúszott a büszke magyar nép. Legnagyobb százalékban alul iskolázottak, műveletlenek, buták, nem értenek semmihez, csak a hőbörgéshez meg a gyűlölködéshez.

Ezért mondom, hogy teljesen mindegy, milyen a bőrszíne meg a származása az illetőnek, ISMERD MEG, és utána ítélj. Ilyen egyszerű. De igazán jó embert találni, az már nagyon nehéz feladat, bárhol is élsz.

2015. aug. 1. 21:09
 14/22 anonim ***** válasza:
Azert az a 13-14 eves terhesseg sem olyan nagyon gyakori. Az ilyeneken a cigany baratnoimmel rohogunk. De te ratapintottal a lenyegre, vegre egy normalis felfogasu ember. Persze, hogy vannak remes ciganyk, de remes magyar minimum annyi van. Max masbam azok. De az ilyen elzullott ciganyok sem menthetetlenek. A legjobb fiubaratom harom eve teljesen megvaltozott, es azota visszament az iskolaba. A szulei teljesen normalatlanok, pedig o rendes lett volna, es mar az is. Pedig ki nem neztem volna belole, buta arca van, es megis ertelmes.
2015. aug. 1. 21:10
 15/22 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom, mekkora a kulonbseg, mert a 8 keruleti magyarok pl akiket minden nap latok, teljesen idiotak. Szetfuvezik magukat, utcan ordibalnak egymasnak, csak buliznak, dolgozni minek, anyu eltart... ennyi. A hulye ember az hulye ember, a normalis az normalis. Az hogy milyen a borszine, mar huszadrangu
2015. aug. 1. 21:13
 16/22 anonim ***** válasza:
Kerdezo, ha barmilyen kerdesed van, irj privit, valaszolok mindenre :)
2015. aug. 1. 21:16
 17/22 anonim ***** válasza:
Vannak emberek akik tulajdonságaikat illetően a rossz emberekbe sorolhatók és jogosan lehet őket utálni. Ilyenek vannak a magyarok közt a cigányok közt stb. Egy nagy különbség van hogy amíg a magyarok közt ha van 50% ilyen ember addig a cigányoknál 90-95% az ilyen. (csak viszonyításképpen). És ez az amiért ilyen sokan utálják őket. Mert olyan elenyésző a normálisak száma hogy már simán lehet általánosítani. Én is ismerek normális cigányt nem azt mondom hogy nincsen, de ha az ember lát egy cigányt az utcán akkor 10 esetből 9-szer jogos lesz ha rámondja hogy ilyen meg olyan ember.
2015. aug. 1. 21:53
 18/22 anonim ***** válasza:
Honnam tudod, hogy jogos lesz? Csakugy mondom, h rolam is olyanokat beszeltek az osztalytarsaim, amikor en ket szot nem valtok veluk, nem tudnak rolam az egvilagon SEMMIT, hogy a cigany az cigany, figyeld meg, milyen lesz egy honap mulva, kinyilik a csipaja, hulye kis cigany kva. Hat egy ev telt el, es vegig teljesen normalis voltam, szoval ez nem valt be :) akirol nem isngondolnad, kiderulhet h tok normalis. Peldanak most magamat emlitem :D
2015. aug. 1. 22:11
 19/22 anonim ***** válasza:
A 90-95% eros tulzas. Kapasbol felsorolnam a csaladom, jonehany baratom, baratnom, ismerosom. Es a tobbi rossz kornyekrol is van velemenyem. Vannak remes ciganyok, vannak teljes mertekben normalisok. Az az arany amit irtal, durva.
2015. aug. 1. 22:13
 20/22 anonim ***** válasza:
És általánosítani akkor sem jó, ha egy népnek egyetlenegy normális személye van, mert azzal azt az egyet is megsértheted! Ennyi erővel a ciganyok mind csalók, a magyarok mind talpnyalók, a németek mind nácik stb. Ez hogy esne egy tök normális németnek? Vagy hogy esik neked? Talpnyaló vagy? Nem hiszem. En meg pl nem vagyok csaló.
2015. aug. 1. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!