Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a srác nem figyel fel rám?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik 14 éves én is. A srác menőbb társaságban van, mint én, és az unokatesóm ismeri őt, de ő nem segített vele kapcsolatban hanem az exemmel akart újra összehozni és aki tetszik nekem az csak nevet rajtam meg azt mondja, hogy gáz vagyok és csúnya. Nem tudom őt elfelejteni... Mit tegyek????2015. júl. 31. 21:00
1/3 anonim válasza:
Matematikából ugye megbuktál??
14 éves, az mióta 18 a felnőtt kategóriához, kislány???
Kérdésre a válasz: keress olyan srácot, aki felfigyel rád!
2/3 anonim válasza:
Nos, te pedig a helyes kategóriára (Felnőtt párkapcsolatok + 14 éves = ???) figyeltél fel sikertelenül. Ilyen az élet, látod?
3/3 anonim válasza:
Most komolyan, ha azt mondja rád, hogy gáz vagy és csúnya akkor mit tehetnél??? Amúgy 14 évesen HA VALAKI AKARJA még úgy át tud ezeken lendülni, mint a pinty!Keress mást, vagy senkit, szerintem nem kell elsietni ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!