Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Kérem valaki segítsen vagy nyugtasson meg!
Nemtúl rövid, de megköszönném, ha elolvasnád.
A barátommal több, mint 8 hónapja vagyunk együtt. Pár hete kezdtem el érezni, hogy nem vagyok szerelmes. Majdnem szakítottunk, aztán sírás-rívás közepettenem bírtuk elengedni egymást. Bennem továbbra is megmaradt az érzés, hogy nem vagyok már olyan szerelmes. Sokszor érzem hogy szeretem, kötődöm hozzá. Ha vele vagyok minden jó. Hozzábújni, csókot adni. Igaz, már nem olyan bizsergető, mint az elején. Csak úgy sokszor jól esik. A szex mennyisége csökkent, kevesebbszer kívánom, és néha ő is. De a minősége ugyan olyan jó. Minden vágyam, hogy újra beleszeressek. Nem akarom föladni. Ha ír, vagy elhív, gondolkodás nélkül megyek. Pár napja egy-egy öleléskor csak úgy mondanám neki, hogy "szeretlek". De itthon, egyedül nem megy. Közös jövőn nem gondolkodom. Nem is szoktam a jövőn gondolkodni. A sajátomon sem. Csak egyet szeretnék. Visszaszeretni belé, sok idő után. Kérlek segítsetek. Ha valakivel volt már ilyen kérem írja le, hogy mi lett. Nemtudom mi lesz. De ha arra gondolok, hogy modt akkor elhagyom... Olyan semleges érzésem van, de ha belegondolok, hogy akkor többet sosem áll velem szóba Sírhatnékom lesz,összeszorult szívvel. Félek, hogy mi lesz. Csak újra boldog akarok lenni, talán vele. Köszönöm ha elolvastad, és ha kommentelsz. 16/L
Eljöttem már, 2 napja. Igazából sokat gondolok rá, random a nap közben, de nem hiányzik úgy. Anno 5 hónapja mikor
Elutaztam jobban hiányzott /3 hónaposak voltunk/.
Tegnap azt éreztem, hogy jó lenne, ha itt lenne. De ő is elvan, a jelek szerint. Persze jó lesz hozzá hazamenni, megölelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!