Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek? Kérem valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Kérem valaki segítsen vagy nyugtasson meg!

Figyelt kérdés

Nemtúl rövid, de megköszönném, ha elolvasnád.

A barátommal több, mint 8 hónapja vagyunk együtt. Pár hete kezdtem el érezni, hogy nem vagyok szerelmes. Majdnem szakítottunk, aztán sírás-rívás közepettenem bírtuk elengedni egymást. Bennem továbbra is megmaradt az érzés, hogy nem vagyok már olyan szerelmes. Sokszor érzem hogy szeretem, kötődöm hozzá. Ha vele vagyok minden jó. Hozzábújni, csókot adni. Igaz, már nem olyan bizsergető, mint az elején. Csak úgy sokszor jól esik. A szex mennyisége csökkent, kevesebbszer kívánom, és néha ő is. De a minősége ugyan olyan jó. Minden vágyam, hogy újra beleszeressek. Nem akarom föladni. Ha ír, vagy elhív, gondolkodás nélkül megyek. Pár napja egy-egy öleléskor csak úgy mondanám neki, hogy "szeretlek". De itthon, egyedül nem megy. Közös jövőn nem gondolkodom. Nem is szoktam a jövőn gondolkodni. A sajátomon sem. Csak egyet szeretnék. Visszaszeretni belé, sok idő után. Kérlek segítsetek. Ha valakivel volt már ilyen kérem írja le, hogy mi lett. Nemtudom mi lesz. De ha arra gondolok, hogy modt akkor elhagyom... Olyan semleges érzésem van, de ha belegondolok, hogy akkor többet sosem áll velem szóba Sírhatnékom lesz,összeszorult szívvel. Félek, hogy mi lesz. Csak újra boldog akarok lenni, talán vele. Köszönöm ha elolvastad, és ha kommentelsz. 16/L

2015. júl. 30. 21:54
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%

Jajj, hát ez nagyon szép. Szerintem hagyj egy kis időt magadnak. Pár napot csak amit külön töltesz, és utána próbáld meg.

Nem akarlak lehangolni, de egy idő után a szerelem szeretetté alakul, lehet hogy ez történt nálad is. Viszont tökéletesen megértem az érzéseidet, hogy vissza szeretnéd kapni a szerelem érzését. Remélem hogy sikerülni fog - bár szerintem inkább valaki mással már ?/F

2015. júl. 30. 22:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
az előttem szólónak igazat adok :) a szerelem múlandó, bárki bármit mond, sírig tartó szerelem nincs. csak a a szeretet, de az mindennél erősebb, ha jól alakul át a szerelemből. akkor van az hogy lehull a rózsaszín köd, és megismered a párod igazi énjét. vagy tetszik, vagy nem, de ahogy látom neked igen, szóval nincs gond :)
2015. júl. 30. 23:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok, 17L
2015. júl. 30. 23:06
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, első válaszoló! Nem igazán szeretnék más felé nyitni. Lehet, hogy nem is tudnék...

Második válaszolónak pedig üzenem, hogy köszönöm... De akkor nemtudom mi ez, már több hete. Mindenesetre aranyos vagy!):(

Talán megoldódik. Elutazunk együtt egy napra, majd én egyedul majdnem egy hétre. Azt külön fogjuk tölteni, értelem szerűen.

2015. júl. 30. 23:35
 5/12 anonim válasza:

Kedves kerdezo!

Semmi se utal arra hogy nem szereted az elottem valaszoloknak igaza van a szerelem egy ido utan elmulik nalam is elmult pont ez ereztem mint te de asztan megis tudtam hogy vele akarok lenni batorsag kitartas hidd el idore van szukseged akarhogy is faj par napig ne keresd es ra fogy jonni hogy mekkora hiany

bocsi a regenyert kitartas ha valamit meg kerdezni szeretnel irj batran 17/F ;))

2015. júl. 31. 14:45
 6/12 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Nagyon köszönöm a bíztató szavaidat.

Hát pl. Az baj, higy nem tervezem a közös jövőt? Valójában semmilyen jövőt nem tervezek. Csak a munkámat. Ez az egyetlen. Viszont most nincs velem, úgy volt h megyünk együtt. És nekem rosszul esik, hogy nem...

2015. júl. 31. 20:13
 7/12 A kérdező kommentje:
És nem mellesleg így egy hét 'megvonás' után kívánom is.....
2015. aug. 1. 18:31
 8/12 anonim válasza:

Hogy történt-e valakivel már ilyesmi?

Hát talán ott van legközelebb hozzád anyád,apád. Még mindig együtt vannak? Kérdezd meg őket! Biztosan őszíntébben fognak neked válaszolni mint innen bárki. . .

2015. aug. 3. 21:00
 9/12 A kérdező kommentje:

Meg mindig egyutt vannak, igen. De en bizom benne, hogy az itteni emberek sem hazudnak... Tul bizakodo vagyok. De miert is ne lennenek oszintek?

Anyaval pedig azert nem szeretnek errol beszelni, mert essetleg sebeket tepnek fel, vagy nemtudom. Egyszer mikor beszeltunk azt mondta, hogy szerinte ha szetmentunk volna, 1 het utan megevett volna a fene erte.

2015. aug. 3. 21:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van hagyjatok időt magatoknak, kicsit pihentessétek talán a dolgot.
2015. aug. 3. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!