Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztetem egy sracot akit mindenel jobban szeretek hogyan tudnam vissza szerezni? Segitsen valaki ha tud vagy van vmi jo tanacsa az is jo!
Figyelt kérdés
Bovebben regota ismerjuk egymast ugye o is focizik en us szeretjuk mindketen sokat focizunk egyutt es mar egy ideje mindketonknek bejon a masik csak meg nem mertunk lepni pedig elmondtuk egymasnak mar vagy 2honapja szenvedunk..es az a baj h ha beszelgetunk akk mindig ossze veszunk vmin..multkor mar ugy latszot h ossze jovunk meg is csokolt meg minden de aztan meg se lott sommi mert ossze vedztunk pedig a haverjai is mondtak h mert nem jovunk ossze mert tok aranyosak vagyunk mog minden..es junius elsejen beszelgetunk tok jol elvoltunk aztan kesobb nagyon fura lott azt hittem csak faradt vagy vmi ossze vesztunk mog minden aztan masnap hivtam ketszer is mind ketszer kinyomot aztan hivtam masnap akk is es aztan ra hagytam azt hittem h keresni fog batyus is mondta h ne aggodjak majd keres o ilyen mondom jo dr csak ideges voltam..aztan hetfon mondta batyus h hugi tudtad h kapcsolatban van es mondom mivan es juni masodikan pssze jott egy masik csajal ugy h elotte nap meg mondta h szeret es h mit csinaljon h mog kaphason mog kinden komolyan gondolt mindent csak ossze vesztunk es masnap osstejott egy masik csajal aztan hivot de kinyomtam/kinymom neki!! Mitcsinaljak suerintetek hagyam a francba v mi?? :( nagyon szeretom es sok jo emlekunk van nagyon szererek vele lonni..kerlek vki segitsen:(elore is koszonom2015. jún. 10. 21:45
1/4 anonim válasza:
osszejott massal mikor mar majdnem sinen voltatok? ismeros tema ugy hivjak rabasztal... :/ 18/f
2/4 anonim válasza:
Szeretsz vele veszekedni meg minden? Sok jó veszekedős emléketek van meg minden? Nagyon aranyosan veszekedtek együtt meg minden? Kinyomjátok egymás hívását meg minden, mégis zavar, hogy ő is kinyomja meg minden? Szerintem ez igaz szerelem meg minden, a másik lánnyal csak féltékennyé akar tenni meg minden, tuti csak te kellesz neki meg minden. Szívesen meg minden.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom remelem igazad van :)
2015. jún. 11. 23:23
4/4 anonim válasza:
Lol... csak trollkodtam... meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!