Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Győzhet a szerelem? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Győzhet a szerelem? Vagy ésszel véglelg eldönthetőm minden?

Figyelt kérdés

Az egyik barátomba szerelmes vagyok egy ideje. Ő ezt nem tudta, de egyszer részegen azt mondta, hogy szerelmes belém egy éve,így nemsokára (pont mikor kiderült, hogy el kell költöznie másik városb) megkédeztem tőle, hogy megpróbálhatnánk-e együtt. Azt mondta, hogy nem, ne legyen semmi, a részeg sztorit is letagadta.

Anyagi okok miatt elköltözött elég messze.

Ott elég gyorsan lett egy barátnője, akit amúgy régebben ismer, néha randiztak,de egyébként legalább egy éve nem is beszéltek. Kértem, hogy meséljen, de azt mondta, nem szerelmes belé, de elrendezte magában a dolgokat és így döntött. Az anyagi gondjai miatt amúgy épp munkát keres és pont ott szeretne munkát, ahol a csaj is dolgozik , kicsit az az érzésem, hogy pont emiatt jött vele össze.

Igazság szerint nem tudom mit csináljak. Feladni sajnálnám, talán meg is bánnám utólag. Vajon ő sokáig bírhatja így, neki nem fáj? Persze néha látom rajta, hogy nehéz neki is.. Ti mit csinálnátok?

2015. júl. 30. 15:29
 1/1 E1D1E ***** válasza:

Leg egyszerűbb válasz: Hagyd a francba.

De sajnos ez a leg gonosszabb válasz is.

Sajna úgy nézki, hogy a minka most a leg fontossabb neki, ha te találtál volna melót ott ahol te vagy, szerintem veled lenne jobbban.

Ez így tűnik célszerűnek, nem jó, de ez az út vezethet a céljai eléréséhez.

2015. júl. 30. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!