Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjak nemet?
Szóval neten ismerkedtem meg egy sráccal, kb 1 hónapig beszélgettünk és nemrég randiztunk, nem igazán jött be a srác elég bunkó is, teljesen más mint amikor neten beszéltünk... Na mindegy az a lényeg h nem jött be, ezt meg is mondtam neki az első randi után személyesen, akkor azt mondta nem baj. Mire hazaértem már elkezdett hivogatni h ő szeret, meg ilyenek. Azóta folyamatosan olyanokat ír ha nem találkozok vele többet akkor megöli magát. Én nem akarok tőle semmit, de nem érti meg.
18L, a fiú 19
Jó taktika, de elmebeteg a gyerek. Simán meg kell mondani neki, hogy nem jött be neked az életben, jó volt vele beszélgetni, de te a valóságban másra vágysz. Keressen ő is egy olyan lányt aki ezt a stílust igényli. ha gondolja akkor itt beszélgethettek tovább, de ha ezt folytatja akkor, le fogod tiltani és többé nem beszélhettek.
Ez csak az én véleményem!(nem biztos, hogy bevállik, de egy próbát megérhet, egy kis átfogalmazás után)
úgy se teszi meg
ez beteges dolog
tiltsd le , ne vedd fel ha hív, kb 1 hét után felszívodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!