Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik de elküldtem....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik de elküldtem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú,pár hónapja ismertem őt meg..egy helyen lakunk és elkezdtünk beszélgetni stb..és én éppen akkor szakítottam a barátommal és egy hét "szakítás" után visszakönyörögtem magam az exemhez és ezt a fiút finom elküldtem,hogy nem szeretnék tőle semmit...Ahogy telt az idő rájöttem,hogy hülyeség volt visszamenni az exemhez,már nem voltam szerelmes csak hiányzott.Viszont erre a fiúra minden nap gondoltam és nem tudom mit kéne tennem..Írtam neki szülinapjára,válaszolt normálisan viszont félek neki írni,vagy beszélni vele...Szerintetek?
2015. júl. 29. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:
beszelj vele!! kozold vele burkoltan, hogy csak zavart voltal.
2015. júl. 29. 21:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha normálisan válaszolt, akkor valószínűleg még lenne nála esélyed.
2015. júl. 29. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!