Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért olyan jó egy páwával lenni?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok mi olyan jó ezeknen az egoista srácokban...2015. júl. 29. 00:05
11/15 anonim válasza:
én sem vagyok egy nagy rajongójuk 17L :)
12/15 anonim válasza:
Azért külsőre sok olyan fiút ismerek, aki páwásan öltözik, de belsőre nem "páwa". Ha neki az a stílus tetszik, nincs vele bajom, egyedül akkor, ha belsőre is tipikus egoista kis p*cs. Valaki írta is, és ezzel egyetértek..a hasonló lányoknak van ilyen barátjuk.. Nekik az a lényeg, hogy menő legyen, meg "olyan kis cukika", van pénze stb.. Szerintem ezt egy-két csalódás után kinövik a lányok, tapasztalat :) Remélem rendbe jön minden köztetek! :)
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm én is remélem.
Köszönöm a válaszokat.
2015. júl. 29. 09:51
14/15 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogy a páwáknak általában ugyanolyan értékrendű barátnőjük van, mint ők. Egymást a pénzükért "szeretik" meg azért, hogy "menőbbek" legyenek. Abban úgyszintén egyet értek, hogy nem mindenki egoista bunkó aki kívül páwának tűnik. Ismerek néhány srácot akik stílusra ilyenek, de mellette normálisak. Legfeljebb divatosak akarnak lenni. Viszont én kívül is undorodom a páwás stílustól. :D 17/L
15/15 anonim válasza:
Ha egy csaj egy páwa gyerekkel van együtt akkor az mind2 fél számára hasznos. Hogy miért!? Azért mert hordhatják egymás ruháit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!