Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért olyan jó egy páwával lenni?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok mi olyan jó ezeknen az egoista srácokban...2015. júl. 29. 00:05
1/15 KexxeK válasza:
Mert bunkó, le se sajnálja a másik embert és csak magával van elfoglalva. De legalább menő.
2/15 anonim válasza:
Nem az, csak elcs*szett generacioban elunk azert :/
17/f
3/15 anonim válasza:
Én úgy vettem észre hogy csak a hasonló stílusú és "életérzésű", buta lányokat érdeklik, akiknek nem lehetnek túl nagy igényeik. Persze biztos vannak kivételek is és olyan páwák is akik nem egoisták, és legalább a belső értékeik miatt szerethetők.
4/15 A kérdező kommentje:
Szerelmem is egy olyannal van együtt.
Nem baj remélem majd sok pénzt fogok keresni és rájöhet hogy talán engem kellene választania.
2015. júl. 29. 00:13
5/15 anonim válasza:
Szerintem a szerelmedet inkább ejteni kéne ha csak pénzzel tudod magadhoz csalogatni.
6/15 A kérdező kommentje:
Persze reménykedjek meg minden de az ilyet nem értem.Amúgy szerintem nem menők egyáltalán.
2015. júl. 29. 00:17
7/15 anonim válasza:
Igényesebben nézett ki nálad, volt dumája, sugárzik róla h van pénze, miért kit kéne választania? Melyik virágot fogod leszedni a színtelen kis szirmú vackot vagy ami pompázó illatos szép? Ez a természet rendje. Neki sikerült a női egyed figyelmét felhívnia magára. Egyből pénzzel akarod megoldani, sose fog szeretni, de ha ez vígasztal a pávát se szerette soha. Rettenet buták a nők. A normális emberek meg majd hallgatják a ti történetektekben szereplő 3 ember vajákolását pár év múlva. Itt van a baj....
8/15 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy jönne a pénzre...nem olyan ő.
2015. júl. 29. 00:18
9/15 anonim válasza:
Akkor meg ébredj fel.
Ezt a mondatot felejtsd el.
MINDEN nő olyan.
nem a pénz kell hanem az "anyagi biztonság"
ne aggódj majd 10 év múlva amikor ülsz a kis suzukidba és a csaj a BMWshez száll be és mindenki tudja hogy egy éjszaka az egész még hallgathatod a hisztijét a szemét pasikról mint jó barát :)
élmény lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!