Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Miért olyan jó egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért olyan jó egy páwával lenni?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok mi olyan jó ezeknen az egoista srácokban...

2015. júl. 29. 00:05
1 2
 1/15 KexxeK válasza:
100%
Mert bunkó, le se sajnálja a másik embert és csak magával van elfoglalva. De legalább menő.
2015. júl. 29. 00:07
 2/15 anonim válasza:
100%

Nem az, csak elcs*szett generacioban elunk azert :/

17/f

2015. júl. 29. 00:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vettem észre hogy csak a hasonló stílusú és "életérzésű", buta lányokat érdeklik, akiknek nem lehetnek túl nagy igényeik. Persze biztos vannak kivételek is és olyan páwák is akik nem egoisták, és legalább a belső értékeik miatt szerethetők.
2015. júl. 29. 00:13
 4/15 A kérdező kommentje:

Szerelmem is egy olyannal van együtt.

Nem baj remélem majd sok pénzt fogok keresni és rájöhet hogy talán engem kellene választania.

2015. júl. 29. 00:13
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szerelmedet inkább ejteni kéne ha csak pénzzel tudod magadhoz csalogatni.
2015. júl. 29. 00:15
 6/15 A kérdező kommentje:
Persze reménykedjek meg minden de az ilyet nem értem.Amúgy szerintem nem menők egyáltalán.
2015. júl. 29. 00:17
 7/15 anonim ***** válasza:
30%
Igényesebben nézett ki nálad, volt dumája, sugárzik róla h van pénze, miért kit kéne választania? Melyik virágot fogod leszedni a színtelen kis szirmú vackot vagy ami pompázó illatos szép? Ez a természet rendje. Neki sikerült a női egyed figyelmét felhívnia magára. Egyből pénzzel akarod megoldani, sose fog szeretni, de ha ez vígasztal a pávát se szerette soha. Rettenet buták a nők. A normális emberek meg majd hallgatják a ti történetektekben szereplő 3 ember vajákolását pár év múlva. Itt van a baj....
2015. júl. 29. 00:18
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy jönne a pénzre...nem olyan ő.
2015. júl. 29. 00:18
 9/15 anonim ***** válasza:
17%

Akkor meg ébredj fel.

Ezt a mondatot felejtsd el.

MINDEN nő olyan.

nem a pénz kell hanem az "anyagi biztonság"

ne aggódj majd 10 év múlva amikor ülsz a kis suzukidba és a csaj a BMWshez száll be és mindenki tudja hogy egy éjszaka az egész még hallgathatod a hisztijét a szemét pasikról mint jó barát :)

élmény lesz.

2015. júl. 29. 00:24
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én utálom a páwákat.

17/L

2015. júl. 29. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!