Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még van esélyem?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú akit négy éve ismerek,és szerelmes vagyok belé már azóta mióta megismertem.Szóval előző évben szakadt meg a kapcsolatunk azt hiszem..már nem tudom mi történt,mit mondtam.A lényeg hogy egész jó barátok voltunk tudta hogy szeretem,mert elmondtam neki de nem mondta sose hogy nem szeret és azt se hogy szeret.Én viszont ebbe a bizonytalanságba már kezdtem beleőrülni és elakartam felejteni.Ezért mondtam valamit amire már nem emlékszek,azt tudom hogy ő nem értette miért csinálom ezt.Egy évig próbáltam folyamatosan elfelejteni,más fiúkkal barátkoztam,kerültem.De nem tudtam elfelejteni.Egyik nap láttam róla egy videót és az összes érzésem újra előjött iránta nagyon erősen..Nem hiszem hogy hiányolt mivel amíg 'barátok' voltunk mindig én írtam rá én kerestem.Szerintetek hogyan vegyem fel újra vele a kapcsolatot?Nagyon szeretem..De nem látok esélyt arra hogy szeressen,viszont ha nem lépek komolyan megőrülök.2015. júl. 28. 20:18
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és amikor találkoztunk év közben,akkor nem köszönt átnézett rajtam,flegmázott..de nem hiszem hogy azért mert ott hagytam mivel nem voltam olyan fontos neki.Vagyis nem tudom olyan zavaros.
2015. júl. 28. 20:20
3/4 Kill The Sexplayer válasza:
Szóval világéletében magasról leszärt téged, te meg szerelmes vagy belé.
Ennyire gazdag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!