Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy fiú képeket küld nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DjVick kérdése:

Ha egy fiú képeket küld nekem a hasárol bejövök neki?

Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 15:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%

Pff xd... nem tudom miért kellett leszólni, ja igen, talán mert neked nincs :'D

Egyébként meg kedves kérdező, attól függ. Ha ismered a srácot, akkor szerintem tudhatod hogy bejössz-e neki. Sok ember aki nem meri mondani, így fejezi ki, hogy képeket küld. Aztán lehet hogy nem, kérdezz rá nyíltan és kész. :D

2015. júl. 28. 18:45
 12/15 anonim válasza:
90%

Képzeld nincs és?? Barátnőm mégis van. És nem úgy szedtem fel hogy képeket küldtem neki.

És ha valaki így akar csajozni hogy képet küld, meg ezzel akarja kifejezni mit érez hát az inkább bújjon el.

2015. júl. 28. 18:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha kövér, akkor nagyon ;)
2015. júl. 28. 19:30
 14/15 anonim ***** válasza:
63%

Mekkora ge_ik vagytok most úgy komolyan...nem az volt a kérdés hogy bunkó-e a gyerek, hanem hogy akkor bejöhet-e neki a kérdező. Megint tereltek, és beleköttök valamibe, olyan 2-3-an, és a kérdésre nem lesz válasz.

Én nem mondhatom el a véleményem, mert sikerült így bejönnöm egy csajnak mi ? Fa_za...jó kis oldal ez.

2015. júl. 28. 21:10
 15/15 anonim ***** válasza:
az b**dmeg, okosok mindenhol
2015. júl. 29. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!