Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki?
Van egy lány akiről nem tudom eldönteni hogy bejövök-e neki vagy sem. A lényeg az hogy elkezdtem követni majd likeolni a kepeit.Ezután ő is elkezdte és szülinapomon küldött személyes üzenetet úgy hogy még soha nem beszéltünk és csak látásból ismerem.Szóval ő is likeolja a kepeimet pedig nem szoktak nekem lanyok csak úgy.Mit hondoltok?Egyébként velem egykorú.
15F
#1-nek: "Egyébként velem egykorú. 15F"
Szerintem amúgy ez még kb semmi. Bár nem tudom mennyit változott az ismerkedés 5 év alatt, én amikor annyi idős voltam mint te, inkább még beszélgettem a lányokkal, mint "követtem őket fb-n".
Lépj felé, beszélgessetek kicsit, törekedj arra, hogy legyen személyes találka. Nem feltétlen randi, csak ismerjétek meg egymást picit jobban :)
Utána ha személyesen is jól megvagytok, elhívhatod randira, stb, onnan majd már alakul
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!