Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok és beleszerettem egy 16 éves lányba, ez baj?
Figyelt kérdés
Lehet köztünk vmi vagy ez nagy korkülömbség?2015. júl. 27. 22:24
1/10 anonim 

válasza:

egyáltalán nem nagy korkülönbség
a mai 16 éves lányok nálad egy 5össel idősebb pasikkal is összejönnek
2/10 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem gáz :D 15 éves csajt is láttam már 21 évessel dugni.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát ha csak meg akarnám dugni akkor nem érdekelne de én tényleg szeretem és nem akarom hogy a környezete ez miatt kitaszítsa
2015. júl. 27. 22:32
6/10 anonim 

válasza:

Ez a korkülönbség a legideálisabb,amit ilyen korban ellehet képzelni szerintem.:) Hajrá, hódítsd meg.
7/10 anonim 

válasza:

Hidd el nem fogják kitaszítani, ahogy téged se :)
Ez egy pont jó kis korkülönbség :)
Tényleg még egyszer sok sikert, menni fog az ;)
8/10 anonim 

válasza:

1#:
az inkább egy 10-es, de én már láttam 15 éves csajt 27 éves sráccal. Ott már valami nagyon nincs rendben.
Ez a két év, kedves kérdező, viszont semmi. Pont jó!
9/10 anonim válasza:
Szia.
A barátom 18, én pedig 16vagyok.
Észre sem vesszük ezt a 2év korkülönbséget, több mint 1éve boldogok vagyunk egymádsal.:)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ!!!!
2015. júl. 28. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!