Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudok orgazmust okozni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok orgazmust okozni a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Honnan tudom azt, hogy mikor van orgazmusa a barátnőmnek? 17 éves fiú vagyok vártam egy évet a barátnőmre mert ő ezt szerette volna, hogy ne kapkodjuk el. Én minden egyes alkalommal elmegyek! Nem olyan irdatlan sokszor szexeltünk de szeretnék neki 100% -os élvezetet nyújtani hogyan tudnám ezt elérni? Válaszotokat előre is köszönöm!:)

2015. júl. 26. 02:12
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Folytatni kéne miután te elmentél, talán...
2015. júl. 26. 02:51
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Erre a kérdésre ő tudná a legjobb választ adni. Figyeldd meg mi esik neki jól (pl mikor hangosabb) vagy akár meg is kérdezheted tőle.

Szerintem az elég egyértelmű amikor egy lány elmegy. Ha hangit nem is ad ki, beremeg alul pedig rángat de rendesen. Szerintem beszélj vele, h őt mi izgatja fel leginkább mi esik neki a legjobban.

2015. júl. 26. 02:53
 3/7 A kérdező kommentje:
1, nem kiokosítást vártam hanem konkrét választ... oké hogy folytassam de hogy? mit csináljak?
2015. júl. 26. 04:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz észrevenni ha valakinek orgazmusa van... Sehogy sem tudott még elmenni? Egyedül megy-e neki, ha igen, hogyan? Hüvelyi orgazmust nem mindenki tud elérni, próbáld meg orálisan is kényeztetni, esetleg azzal folytatni neki ha te elmentél. A legegyszerűbb lenne ha megbeszélnéd vele, abból tudnád meg a legtöbbet. Nem biztos, hogy benned van a hiba, lehet ő idegeskedik. Ennyiből nem nagyon tudjuk megmondani mit kéne máshogy csinálnod, ha neked kéne egyáltalán. 17/L
2015. júl. 26. 05:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#1 Addig nyalod és ujjazod amíg te erőre kapsz :D
2015. júl. 26. 23:50
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
2015. júl. 27. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:
91%

Erre sajnos nincs egyértelmű válasz. Minden nőnél más a helyzet és lehet, hogy a barátnőd pont azon nők közé tartozik, akiknél még a csillagos eget is lehozhatod, akkor se fog összejönni. Ez sajnos ilyen.

Hogy mit tegyél? Elmondták már előttem, de úgy látom, hogy csak lehurrogtad őket. Nincs semmilyen über technika vagy módszer. Beszélj vele és együtt találjátok ki, de mondom még egyszer, a siker nem garantált és ne vedd magadra, ha hosszas próbálkozás után sincs meg. Persze vannak nők akik ilyenkor a férfit hibáztatják és meg se fordul a fejükben, hogy talán ők maguk az okai.

2015. júl. 27. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!