Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene mondjam a legjobb barátnőmnek?
Az a helyzet, hogy van egy osztálytársam, aki a legjobb barátnőmmel járt két évig. Egymással vesztették el a szüzességüket, stb. És amiatt, hogy ők együtt voltak mi nagyon közel kerültünk egymáshoz a fiúval.
A barátnőm pár hónapja szakított vele, és én a fiú mellett voltam. Vigasztaltam, segítettem neki, stb.
Aztán együtt május 1.-tünk. Ott volt a barátnőm is, meg a fiú is, mivel megegyeztek, hogy barátok maradnak.
Aztán csak én meg a fiú voltunk a házban, beszélgettünk, hogy ő mennyire szenved, aztán meg megköszönte a segítségemet, és csak úgy megcsókolt. Aztán az összesen kimentünk éjjel sétálni, és amikor nem látták a többiek megint megcsókolt. Tudom, hogy butaság volt, hogy hagytam, de mindketten ittunk, és akkor nem igazán voltam a magam ura.
Mivel a házban csak egy két személyes ágy volt, így néhányan a sátorban aludtunk. Én vele aludtam meg még egy lánnyal, és mivel nagyon hideg volt összebújtunk, és megpuszilta a holokomat, magához ölelt. Szerencsére a másik lány hamar elaludt, így nem nagyon látott minket.
Másnap probáltam úgy tenni mintha semmi sem történt volna. Egyrészt, azért mert iszonyatosan bűntudatom volt a barátnőmért, másrészt azért, mert azt hittem csak azért volt ilyen gyengéd velem, mert be volt rugva, és szüksége volt valakire, aki eltereli a figyelmét a barátnőmről.
De aztán volt egy osztálykirándulásunk. És ott is mind hülyéskedett velem, hogy velem fog aludni, meg mindenhova együtt mentünk.
Aztán úgy két hete bevallotta, hogy tetszem neki, és én már nagyon régota tudtam, hogy ő is tetszik nekem.
A barátnőm már nem szereti, de nem tudok, hogy helyén való lenne, ha ő és én. Egyellőre titokban találkozgatunk, de nagyon belé szerettem, és állítólag ő is belém.
Mit tegyek?
A legjobb barátnőd,azaz a legjobbat akarja neked. :) Így,ha a pasi dobta volna ki,és neki ez fájna,akkor is azt mondaná legjobb barátnő révén.
Így,hogy semmit nem érez már,és nem szereti,csak barátok,szerintem még jobban azt kéne mondania,hogy legyetek boldogok! :)
Ha valahol ebben az egészben hiba van,akkor én újragondolnám,hogy vajon mit érezhet a lány még mindig,és azt is,hogy legjobb barátnő tényleg a legjobb.
Egyszerűen odaállsz a barátnőd elé,és megmondod neki,hogy figyelj,van egy barátom,akit te ismersz,pontosabban neked is volt vele kapcsolatod. Ennyi! És mint írtam,mivel csak volt,és most jelen van,azért mosolyog egyet,és azt mondja,hogy Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!