Milyen születésnapi ajándékot adjak a legjobb barátnőmnek ha már szinte mindene megvan?
Sziasztok.
Sok a barátja és nem akarok átlagos ajándékot adni neki mert lehet hogy más is azt adja neki.27.-én(szombaton) lesz a szülinapja(13 lesz) és a bulija is.Valószínűleg szerdán megyek megvenni az ajándékot.Én parfümre,körömlakkra,fotóalbumra,csokira,macira,bögrére gondoltam.És még talán kap egy nyakláncot Best Friends Forever felirattal.
Szerintetek jó ötlet,esetleg tudnátok adni még tanácsokat,hogy mit adjak neki/mit ne?Előre is köszönöm a tanácsokat,hozzászólásokat.
Szia!
Akár készíthetnél neki valamit - akkor biztos, hogy nem kapna olyant mástól.
Pl egy személyre szabott scrapbook egyedi ajándék lehet, vagy varrhatnál neki valami kisállatot (a bolti maci helyett) vagy festhetnél neki bögrét, vagy ékszertartó dobozkát - a Best Friends Forever nyaklánchoz, batikolhatnál neki pólót vagy nyári vászontáskát.
Az jó lenne,ha egy füzetbe idézeteket írnék,és fotókat raknék róla?Beleírnám,hogy milyen kedves a számomra?Mennyire jó hogy itt van nekem...stb?
Ez jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!