Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Orgazmust tudok majd okozni a...

Orgazmust tudok majd okozni a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Nagyon várja az elsőt és az amikor lesz rá alkalom lefogunk feküdni. Megengedte, már hogy ujjazzam de nem engedi, hogy befejezzem. Mindig megkér arra hogyha szól fejezzem be és ezzel még nem is volt gond. Az a baj, hogy amikor csinálom neki nem nagyon látszik rajta, hogy élvezi. Mindig mondja hogy bizsereg a hasa meg hogy jó, de nem ad ki hangot csak mosolyog és bevan csukva a szeme. Félek, hogy nem fogom tudni eljutatni a csúcsra. Tudtok segíteni?
2009. szept. 29. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb sikerülni fog, ha sokat gyakoroltok:) de sztem az ujjad mellé használhatod a nyelved is úgy sokkal könnyebb "varázsolni":)
2009. szept. 29. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
van aki végig kussban van mégis elmegy, ez nem számít, kérd meg hogy irányítson hogy neki hogy jó, mert azt csak ő tudhatja, például foghatod a kezét miközben nyalod és megkérheted, hogy szorítsa ha jó neki.
2009. szept. 29. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is végig csendben vagyok és csukva van a szemem. Nekem így esik jól, nem szeretnék külön odafigyelni az ilyesmire mert akkor kevésbé lenne jó. ezen nem kéne aggódnod :)
2009. szept. 29. 19:58
 4/5 anonim válasza:
100%
Jaj de aranyos vagy hogy igy erdekel a baratnod.Nem kell hogy felj egyaltalan csak kerd meg hogy vezessen ra hogy neki mi a jo probalgatjatok ezt is azt is.Amit a fantaziatok enged es o is akar. Legy nagyon gyenged es turelmes az elso alkalommal es masodszor mar konyebb lesz mindkettotoknek.
2009. szept. 29. 20:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm. Kicsit megnyugodtam :)
2009. szept. 30. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!