Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülőként mit szolnátok hozzá?
Figyelt kérdés
Roviden annyi hogy barátnőmhöz szeretnék lemenni mivel távkapcsolatban vagyunk. Viszont szülei nem engedik mrg neki hogy lemenjek mivel megbukott és a pótvizsgára kell tanulnia. Szoval ti mit szolnátok hozzá szülőként hogy lemennék igy is. Mivel beszélnem kell vele és mivel telefonja nincs mert elromlott csak igy tudok :c2015. júl. 25. 13:22
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Hát én agyoncsapnálak. Na nem szó szerint. Ha tanulni kell, akkor tanulni kell. Egyébként pedig ennek egy haszna lesz: többet szerintem nem fog megbukni. De érdemes higgadan beszélni a szüleivel, próbáld meg elmondani, hogy a barátnődnek mennyi haszna lenne a látogatásodból. Ugyanakkor tartsd szemelőtt az ő érdekeit! Neki most tényleg fontos lehet a tanulás, ha hátráltatod, inkább ne látogasd meg! :) Hajrá!
3/4 anonim válasza:
Szerintem Egerbe ne menj le potyára, mert nagyon ciki hogyha visszaküldenek a szülei. Számítógépe sincs amin tudtok kommunikálni?
4/4 anonim válasza:
hagyd ott a fenébe a csajt, nyomorék. egy buta lánnyal ne járj.
plusz ez elég papucsság lenne részedről.
a szülei meg nyomorékok szintén. egész nyáron tanulás?? egy pár órát igazán engedhetnének neki.
nem ez a megoldás,hogy szétb.s.zszák a lányuk szerelmi életét és nyarát csak azért mert megbukott.
hülye gyökér szülők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!