Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek léteznek még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek léteznek még rendes srácok? 15/L

Figyelt kérdés

Valaki, aki nem mondja azt két nap után, hogy szeret, aki nem csak a melleimet képes meglátni, akinek tényleg fontos vagyok, és tud teljes szívéből szeretni. Végre komoly kapcsolatra vágyom, de nem érzem, hogy lenne még srác, aki szintén erre vágyik.

Ti mit gondoltok erről?

2015. júl. 23. 23:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

vannak, de ti lányok ezeket a fiúkat tartjátok lúzereknek, nyomiknak, rondáknak

és nem kell írni van barátnőm, ronda, lúzer, érző szívű srácként, de ez kész csoda

2015. júl. 24. 11:04
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm srácok a kommenteket:D
2015. júl. 24. 11:49
 23/24 anonim ***** válasza:
Rendes srácnak tartom magamat, de eddig mi volt: kikosarazás, barát zóna, kifogások... Én már elég nagyot csalódtam, pedig mondták nekem lány haverok (amikor megkérdeztem), hogy szerintük nincs gond velem. Akkor meg miért van kapufám mindig?!
2015. júl. 24. 20:48
 24/24 Dixiekrisztina válasza:
Vannak!Szerbiában élek és nem tudok dönteni 2 fiú között olyan rendesek és cukikk:333
2015. júl. 26. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!