Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek léteznek még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek léteznek még rendes srácok? 15/L

Figyelt kérdés

Valaki, aki nem mondja azt két nap után, hogy szeret, aki nem csak a melleimet képes meglátni, akinek tényleg fontos vagyok, és tud teljes szívéből szeretni. Végre komoly kapcsolatra vágyom, de nem érzem, hogy lenne még srác, aki szintén erre vágyik.

Ti mit gondoltok erről?

2015. júl. 23. 23:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Másodiknak, nem minden pávát kell leírni. Én is páva vagyok és nem vagyok tapló, meg bunkó. Kérdésre válaszolva, van csak valószínűleg téged pont nem érdekelnek az ilyenek külsőre és ezért nem veszed észre őket. :)
2015. júl. 23. 23:32
 12/24 anonim ***** válasza:
Én már egy pillantás után is beleszerettem valakibe, ehhez képest azért a két nap az...
2015. júl. 23. 23:32
 13/24 anonim ***** válasza:

Én ugyan ebben a helyzetben vagyok, csak az ellenkező nemből. Én is komoly kapcsolatra vágyom. Arra, hogy valaki szeressen, hogy valakinek fontos legyek (az anyámon kívül). De eddig ribizliken kívül nem találkoztam senkivel. Egy normális lányt ismerek, de ő sajnos "csak" barát szeretne lenni. Én ezt elfogadtam, beletörődtem. Sok lánnyal ismerkedtem már, de folyton csak csalódás ér, mert kiderül, hogy ribizli. Sajnos az Élet igazságtalansága kezd engem pesszimistává tenni. De tudom, hogy egyszer megismerek majd egy normális lányt, akivel életem végéig élek majd. Nem adom fel! Minden fejben dől el, így, ha elhiszem, hogy egyszer lesz egy barátnőm, aki szeret, akkor lesz is. Én teljesen normális vagyok, nem bunkó, komoly kapcsolatra vágyom, csak ezt senki nem veszi észre és/vagy senkit nem érdekli.

Úgyhogy hidj magadban, hidd el, hogy egyszer megismerkedsz egy normális sráccal, akkor meg is fogsz!

2015. júl. 23. 23:40
 14/24 anonim ***** válasza:

#11-es: Mit nevezünk pávának pontosan?

Utolsó: Én is ugyan így vagyok.

Kettes voltam.

2015. júl. 23. 23:48
 15/24 anonim ***** válasza:
én ugyanezt gondolom csak fiú vagyok,volt már barátnőm én komolyan gondoltam viszont ő lehet nem annyira 16/F
2015. júl. 23. 23:49
 16/24 anonim ***** válasza:
Rendes srác? Nemtán róllam beszélgettek?
2015. júl. 24. 00:06
 17/24 HorusS ***** válasza:
A rendes es kedves fiuk általába a barát zónába zárják bele :-) azut1n meg rinyálnak nincs egy rendes fiu sem pedig csak körül kellene nézni jobban :)
2015. júl. 24. 00:17
 18/24 anonim ***** válasza:
Páváról mint öltözködési stílusról annyit kell tudni, hogy a lényege a feltűnősködés, ezért "kell" rikító, drága ruhákba járni és a lényege, hogy adjunk magunkra nem kicsit. Az már más kérdés, hogy sok ember ilyenkor azt hiszi ő az atyaúristen és lenéznek mindenkit és írtózatosan nagy egoisták lesznek, de mint ahogy mondtam vannak kivételek, szóval a stílust és magát az embert el kell különíteni és nem egy kalap alá venni.
2015. júl. 24. 00:57
 19/24 anonim ***** válasza:
nagy kérdés hogy ha ennyi itt a fiú aki nem csak külsőségekre megy, rendes, normális, satöbbi, és annyi itt a lány akinek a belső jobban számít, akkor miért nincsen itt már mindenkinek párja??:DD idegyűltetek a kérdés alá, csináljatok már valamit hamár ittvagytok:D istenem:DD
2015. júl. 24. 01:07
 20/24 anonim ***** válasza:

"Valaki, aki nem mondja azt két nap után, hogy szeret"

Nem mondom neked szerintem soha, hogy szeretlek

"aki nem csak a melleimet képes meglátni"

Én nem látom a melleidet, de ha látnálak élőben akkor sem az érdekelne :)

"akinek tényleg fontos vagyok, és tud teljes szívéből szeretni"

bocsi ez nem teljesíthető :S

szóval én 2/3-ad rendes srác vagyok :D

Viccet félretéve...

Még nem találtad meg azt akit keresel, de ne add fel...viszont lehet évek múlva találsz csak rá, mert ebben a korban nagyrészt a szexualitás fontos a tiniknek...

Ne add fel :) és mosolyogj, mert ha abba szeret bele valaki azt nem a melleid fogják érdekelni :)

22F

2015. júl. 24. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!