Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg én vagyok a hibás, bunkó?
Gyors ismertető.: 17 éves vagyok, 178 cm magas, 93 kg, kondizok folyamat, szóval elég jó fizikumban vagyok.
Barátnőm 19 éves, 172 cm magas, sportos, jó alakkal, eléggé intelligens (Én legalábbis így ismertem meg.), ő a másik felem.
Körülbelül 2 hete történt egy olyan eset,hogy a szülei 25. házassági évfordulóra újra összeházasodtak, és valami ezüst lakodalom volt, ha jól emlékszem. (1 éve vagyunk együtt a barátnőmmel.) Nagy beszélgetések folytak, mindenki jól érezte magát, mi turbékoltunk, mikor azt mondta,hogy mindjárt jön.. Két perc múlva jött is, hogy bejelent valamit. (Tervezgettük az összeköltözést, meg hasonló, mint a fülig szerelmesek,hogy.: jaaj, ennyi gyerekünk lesz, ilyen házban, olyan házban élünk, tudjátok mire gondolok.) Nézek rá boci szemekkel, hogy vajon mi lehet az, erre így szól.: Ricsi és én összeköltözünk, és tervezzük az esküvőt is!!!!!!!
MINDENKI NAGYON CSÖNDBE MARAD, ÉN NÉZEK, HOGY MI A P*CSA???
Anyja, apja nem kissé felháborodva, hogy hogy mertem megkérni a kezét, anélkül, hogy kikértem volna a háztól, meg hogy fiatalok vagyunk, én meg felálltam, és bejelentettem,hogy SEMMI ilyenről nincsen szó, én nem is tudtam, ezzel a kijelentéssel megkértem,hogy fáradjon utánam, de ehelyett mérgében egy boros poharat, úgy ahogy van, hozzám vágta... Tehát, ha nem bukok le, akkor az arcomat kapja el.. Egyébként nem lett semmi baja a fejemnek, meg semminek, de nagyon meglepődtem, hirtelen mindenki felállt, leállították, engem megnéztek,de mondtam,hogy teljesen rendben vagyok..
Az apukája félrehúzott beszélgetni, tisztáztuk a dolgot, ezután megkért,hogy most menjek el, ők meg beszélnek vele.
Másnap felmentem hozzájuk, ahol a szülőkkel 4szem között megbeszétük a dolgokat. Ezután elvonoltunk, és beszélgettünk, mire elkezdett vagdalkozni,hogy én tehetek róla, minek mondtam neki,hogy szeretem, és hogy egész nap vele tudnék lenni életem végéig.. DE KÉRLEK!!! MOST AKKOR ÉN VAGYOK A HIBÁS?? Várjá még.. nincsen vége.. Megint jött a dobálózás, fém perselyt, karkötőket, cipőt, párnát dobált nekem, aztán megragadtam a két karját, és lefektettem az ágyra,hogy nyugodjon meg.. Eltelt 1 hét, nem kerestem, kondiztam, zenét hallgattam, próbáltam megemészteni ezt valahogy.. Aztán találkoztunk, hogy egyszer s mindenkorra befejezzük, és beszéljük meg hogyan tovább. Kijelentettem, semmi kedvem vele összeköltözni, főleg ezek után.. Megint jött a vita, viszonylag nem túl ismert helyen (Ezzel arra utalnék, hogy nem sokan járnak arra.), ahol SZEMBE KÖ*PÖTT, miután mondtam neki,hogy akkor én befejeztem, viszontlátásra... De ez már nekem is sok volt, és po*án vágtam.. Sajnos sikerült elég erősre... Persze női mércével mérve.. Mindegy, ezelőtt sosem ütöttem meg, és soha többé nem is fogok.. Nem szeretek verekedni se, nem vagyok az erőszak híve, de ilyesfajta megaláztatást már én sem tűrök.. Ez volt 2 napja, azóta szakítottunk, egyszer próbálkozott hajnalban egy hosszú, de nagyon hosszú szerelmes üzenettel, de csak annyit írtam rá, hogy ez már kevés.
Most akkor én vagyok a hibás, meg a bunkó szemét pasi?
Ez nem kamu story. Vagyis szerintem, nem az. Tekintve hogy elég sok idegbeteg nő rohangál köztünk manapság.
Lány vagyok, de én sem haragudtam volna ha ilyeneket teszek és felpofozol. Ráfért a csajra de ezt akkor sem szabad. De írtad hogy megbántad, és ugyan már, azok akik itt támadják, komolyan nem tettek még soha olyat amit megbántak volna?
Nem te vagy a hibás. Mármint így elég nehéz igazságos véleményt alkotni, tekintve hogy lehet hogy elég szubjektív látáskörből írtad le de az is lehet hogy túlzások nélkül.Én nem okolnálak. Szerintem a legésszerűbb dolog az lenne ha tovább lépnél a lányon.
Nem semmi válaszokat lehet itt olvasni.
Hősünk cirka 4, azaz négy /!/ embernek hazudott a családi napon, de szerintem ezzel senki nem foglalkozik.
Hazudott 1., magának
2., a lánynak
3-4., a lány szüleinek.
Az utolsó válaszoló lánynak /?/ üzenném, arra azért vigyázzon nehogy át kelljen élnie milyen egy családon belüli erőszak, ahol általában a férj az erőszaktevő.
Gondolom azt Te is tudod, hirtelen felindulásból 1 ütéssel is lehet maradandó sérülést okozni, vagy akár embert is lehet ölni.
Az emberi agy sajnos nem olyan ellenálló, mint gondolnád.
Az ütésre semmilyen bocsánat nincs, még ha szerecsenmosdatást is szeretnétek itt összehozni.
Tudom, és teljes mértékben egyetértek veled.
A családos apukának meg csak annyit,hogy olvassa el ő újra.. Ugyan is az, hogy valótlan dolgokat ÁLLÍTOTT a családja, és rokonsága előtt, majd én ezellen felléptem, hogy hohó, én semmiről sem tudok, mindenki nyugodjon meg, nem megalázás! Úgy gondolom az összeköltözés, házasság komoly dolog, felelősség! Főleg,hogy még 17 vagyok, ráadásul ő egyedül döntött ebben.. Nem én dobáltam poharakat, tárgyakat hozzá, ő saját magát égette le mindenki előtt.. Egyébként szó nincs szerelmes levelekről.. Miért többesszámban írta, kedves? Egyetlen egy "bocsánat kérő" féleségű, legyen nekem lelkiismeret furdalásom típusú üzenetet küldött, amire reagáltam egy rövidke ,, Ez már kevés." válasszal. Tehát nem KAMU, a válaszolóknak mellesleg köszönöm a válaszokat! :)
Ami a pofonvágást illeti, nem akarok felhozni semmit mentségemül, máshogy kellett volna csinálnom.. Sajnos apám is bántotta édesanyámat, eléggé kicsi voltam, mikor ilyesmiknek tanúja voltam.. Megfogadtam, hogy nem leszek olyan, mint az apám.. És nem is vagyok olyan, nem szeretem az erőszakot, nem iszok alkoholt, egészségesen élek, nem adok a külsőségre.. Édesanyám egy normális, becsületes embert faragott belőlem.
Kérdező, ügyesen próbálod a glóriát a fejed fölé tenni, de pár dologban elcsúsztál.
Idézlek:
1., "Tervezgettük az összeköltözést, ..., ilyen házban, olyan házban élünk"
Magyarán szólva: TUDTÁL róla, mert BESZÉLTETEK róla!
2., Sehol nem írtam többes számban a szerelmes levelekről, olvass csak vissza.
3., 17 évesnek írod magad, ergo fiatalkorú vagy, így szülői beleegyezés vagy gyámhatóság hozzájárulása nélkül NEM KÖTHETSZ /!/ házasságot.
4., A szösszenetedben /történetedben/ szerelmes üzenetről írtál, ma már csak bocsánatkérő üzenetről beszélsz.
Idézlek, hogy ne fáradj a kutatással:
"egyszer próbálkozott hajnalban egy hosszú, de nagyon hosszú SZERELMES üzenettel"
Azt hiszem ilyen körülmények után soha ne menj a Bíróságra tanúnak, mert hiteltelennek tartanának a szavaid után.
A válaszok értékeléséből meg tisztán látszik a mai fiatalság Világnézete.
Azt hiszem nagyon izgalmas élet elé néz itt pár fiatal, ha nem alkalmazzák a tolerancia fogalmát.
Csak úgy mellékesen, megkérdezhetném Kérdező miért írtál az egykori szerelmed /?/ arcáról pofaként?
Tudod, a szavaid szerint nem pofon vágtad, hanem po*Án!
Azt hiszem tényleg öreg vagyok már ehhez, de egyetlen Női ismerősöm arcára sem mondtam soha, hogy pofája lenne.
Utolsónak nagyon szépen köszönöm! Végre valaki, aki érti is azt ,amit olvas..
(Tervezgettük az összeköltözést, meg hasonló, mint a fülig szerelmesek,hogy.: jaaj, ennyi gyerekünk lesz, ilyen házban, olyan házban élünk, tudjátok mire gondolok.)
Nem volt még senki szerelmes? Mikor rózsaszín köd van, és már előre látják, hogy mi lesz 5-10 év múlva? :) Erről van itt szó, semmi konkrét megbeszélt dolgoról, csak "álmodozásról". És a leányzó is csak annyit mondott, hogy a házasság TERVBE VAN VÉVE, nem azt mondta, hogy összeházasodunk.. Ráadásul én magam is jól tudom,hogy 18 év alatt szülői engedély kell, viszont nem tervezem, hogy 23 előtt bárkit is elvennék.
Pofon, pofán, sajnálom, itt én hibáztam, megesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!