Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akkor most én vagyok a hibás?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most én vagyok a hibás? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egy lány évfolyamtársamnak tetszik egy fiú aki a suliba jár, és van ez a "szlem" hogy ölelgetjük egymást és engem is ölelget az a fiú és őt is. És kiderült hogy mind a kettőnk tetszik annak a fiúnak.. de én csak haverként tekintek rá, az évfolyamtársam pedig haragszik rám

most mert "belekavartam" az ügyükbe. Csak én tényleg.. nem

kerestem a fiú társaságát, ő jött oda. Megmondtam neki hogy azzal a lannyal foglalkozzon mert mellyebb a kapcsolatuk..szóval most utál a barátnőm. Pedig ha tudtam volna hogy alakulóban van köztük valami akkor még el is kerülöm az illetőt. Bocsánat hogy zavaros

2015. jún. 15. 20:27
 1/8 anonim válasza:
Nem te vagy a hibás, egyszerűen nincs ki mind a négy kereke a barátnődnek. Ha nem hisz neked, nem a barátnőd. Ennyi.
2015. jún. 15. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem te vagy a hibás.Nem irányíthatod másnak az érzelmeit.A barátnőd meg emiatt haragszik,hááát...

Nézd egy kicsit a barátnőd szempontjából:Van egy fiú akit szeretek,és van rajtam kívül még egy lány akit szeret.A fiút nem utálhatom,mert szeretem,ezért utálom azt akit még szeret.Logikátlan hülyeség,de szerintem egy kicsit mindenkibe benne van.

Ha lesz fejlemény,írj:)

15/L

2015. jún. 15. 20:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Írok persze köszönöm a gyors kommenteket:) Amúgy hiába írok, hiába hívom a lány ki van kapcsolva és letiltotta magát faceről..kezdek beszarni ennyire gáz voltam ? xdd
2015. jún. 15. 21:08
 4/8 anonim válasza:
Nem, szerintem nem igazi barát mint ahogy már mondtam.. ezért ez több a soknál.. én a helyedben szintén megharagudnék
2015. jún. 15. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem hagyd a lányt,nem érdemli meg hogy ennyit foglalkozz vele/idegeskedj miatta:)

A 15/L voltam:)

2015. jún. 18. 15:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el másnap írt a csaj hogy nincsen semmi baj nem is ram haragszik xddd na jo en kivagyok ezen.. akkor mi volt ez a cirkusz?
2015. jún. 21. 09:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez a csajxdxdxd.Én erre már nem tudok mit írni.Te mit írtál neki vissza?:)

15/L voltam

2015. jún. 21. 11:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Erre én sem tudtam vissza írni sajnos..elősször lesokkolt aztán csak nevettem
2015. jún. 24. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!