Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire telhetetlen lennék? 18/L
Figyelt kérdés
Mindenem megvan ami szükséges a boldogsághoz,van családom (igaz,hogy a szüleim elváltak,de rendben van),vannak barátaim akikre bármikor számíthatok,persze mindenkinek vannak gondjai,de szinte tökéletes az életem. Nekem mégis annyira hiányérzetem van..olyan jó lenne ha,lenne mellettem valaki. Vagy ilyen nincs csak a mesékben? :D2015. júl. 23. 20:29
3/12 anonim válasza:
Azért ilyen tökéletes, mert még nincs egy ,,szőke herceg" aki elronthatná. :D
4/12 A kérdező kommentje:
Pedig már jöhetne az a szőke herceg. Na jó,nem lényeg,hogy szőke legyen. :D
2015. júl. 23. 20:41
5/12 anonim válasza:
ennek miértelme volt, tudtad te azt hogy neked egy pasi hiányzik
6/12 |Orfeusz| válasza:
Ha Mohamed nem megy a hegyhez...
7/12 anonim válasza:
Az volt az értelme, hogy most felhívta magára a figyelmet, és kap vagy száz levelet, különböző pasiktól (fele hazudni fogja a korát), és akkor ő majd megtalálja a "szőke herceget"...
Egyébiránt, írhatsz ha szeretnél ismerkedni :3
17/F
8/12 A kérdező kommentje:
Bármilyen hihetetlennek fog tűnni nektek,de semmilyen hátsó szándékom nem volt.
2015. júl. 23. 21:32
9/12 anonim válasza:
Tehát akkor csak megerősítést akartál ez ügyben? :D
Mert igen, midnen ember vágyik a szeretetre, és igen, társas lények vagyunk, és igen, szeretünk szeretni.
Tehát nem vagy telhetetlen.
Egyébként meg minden embernek az kell, ami nincs :/
10/12 anonim válasza:
szinte ugyanez van nálam is,azzal a különbséggel,hogy csak idióta haverjaim vannak,akikre nem mindig lehet számítani...17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!