Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Maradjak vele, vagy legyünk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak vele, vagy legyünk csak barátok? 18/l

Figyelt kérdés

Körülbelül egy éve ismerek egy fiút közelebbről(előtte nem beszéltünk sokat), akit annak idején nagyon megszerettem. Ez a fiú nem mondta el nekem, hogy barátnője van, és mikor kiderült, hogy igen, akkor már késő volt...

Folytatódott a kapcsolata a lánnyal, de közben velem volt. Én egy idő után nem bírtam tovább, folyton az járt a fejemben, hogy hogy érezné most magát a másik lány, ha ez kiderülne, ezért otthagytam a srácot, és azt gondoltam ennyi volt, befejeztük. Az elválásunk elég rosszul történt, igyekeztem minél inkább ellehetetleníteni magunkat egy esetleges béküléstől. Sokáig nem is beszéltünk, de az elmúlt héten olyat tett, amit az gazi barátaim közül se sokan...

Miután kivertem őt a fejemből, más srácok után kezdtem nézelődni, és az egyik ilyen dologból úgy tűnt, lesz is valami, de a fiú nagyon kegyetlenül viselkedett (meg kell jegyezni, hogy azért a szexben benne lett volna, és kb legjobb barátomnak tartottam, szóval fájt...) mikor szerettem volna vele beszélni. Mikor elmentem onnan, ez a srác, akiről az elején szó volt, kiállt mellettem, és elmondta a másiknak, hogy igazán beszélhetett volna velem, meg nem kellett volna ezt tennie. Ezt nekem egy barátnőm mondta el, de írt is a fiú Messenger-en, ahol bocsánatot kért, a többiek és a saját nevében is, csak azt nem olvastam addig, míg nem mondta, mert nem néztem. Beszélgettünk, és azt mondta szeret és kedvel a maga módján. Elmondta, hogy mi vele a helyzet, hogy együtt van ugyan a barátnőjével, de a lány valószínűleg megcsalta, és már csak azért vannak együtt, mert ő odament könyörögni a lányhoz, hogy az vele maradjon. Azt mondta neki az egyik közös barátunk, hogy hagynia kellene a lányt, mert így lemaradhat egy jó kapcsolatról... Én szeretnék neki segíteni, hogy együtt maradjon azzal a lánnyal, mert azt hajtogatja, szereti, de itt jön a csavar... azt mondta, nagyon jó érzés neki, hogy én törődök vele, hogy vele vagyok... De ez azért van, mert én még mindig szeretem. Persze nyilvánvaló, hogy ha visszaszerezné úgy a barátnőjét, hogy szerelmileg, tehát, ha tőle kapná meg a törődést, akkor én háttérbe szorulnék, de nem tudom mit tegyek... Segíteni akarok neki, mert mi végső soron barátok is vagyunk, nem akarom, hogy szomorú legyen,de szeretem is... Kérdés, hogy milyen kapcsolat lenne a mienk, ha összejönnénk. Nyilván nem lenne tartós, ha ő nem is szeretne... Mit kellene tennem? Köszönöm.

2015. júl. 21. 09:52
 1/9 anonim válasza:
Szerintem legyetek baratok mivel egyszer mar megjatszotta azt a lapot h volt baratnoje es ez idoben hozzad is kozeledet szoval eleg nagy ra az esely h ez megint meg fog tortenni Szerintem
2015. júl. 21. 09:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom
2015. júl. 21. 10:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a maradék becsületed is durrogtasd el gyorsan, és gyere össze újra azzal a sráccal aki amúgy csak azért ismerkedett veled, hogy megfektessen. Ja, persze, nyilván azért nem hagyta ott a barátnőjét, mert csak kényszerből vannak már együtt... a 13 éves kishúgom nem kajálná be ezt a sztorit. Szimplán csak arra voltál neki jó, de azért már annyira nem szeretett, hogy fel is vállaljon téged mint barátnőt.

És akkor ez után Mr. Adonisz kiállt melletted 1x, hűha. Lehet küld majd egy képeslapot is Egerről, amiben megköszöni hogy a cserebarátnője voltál x hónapon át. Akkor szerintem menj is hozzá feleségül. Persze ha csak az igazi barátnője bele egyezik.

2015. júl. 21. 13:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Habár elég szarkasztikusan fogalmazott ami tetszett de az utolsó válaszadónak adok igazat. Egyébként a srác meg nem tudja mit akar :D. Szerintem küld el az annyába :D. Én biztos ezt tenném ha egy csaj szórakozna velem :D. Könyörögni ment oda? Te nem érzed ezt kicsit férfiatlannak :D?
2015. júl. 21. 16:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Legyen tartásod!

Lehet, hogy most érdekből állt ki melletted, és az is lehet, hogy őszintén ilyen. De ez a lényegen nem változtat: nehogy újra belemenj vele egy párkapcsolatba! Egyszer már csúnyán átvágott!

2015. júl. 22. 12:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Kicsit örültem, mikor különválasztották a tini és a felnőtt párkapcsolatok kategóriákat. Hiba volt. Attól ugyanis, hogy 18 éves lány vagy, az egész érzelmi életed a tini párkapcsolatok kategóriába való. Bocs az offért.
2015. júl. 22. 21:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó... szerinted melyik kategóriába írtam??? Tini párkapcsolatok-Szerelem... Ennek melyik része nem érthető, te... Olvass már picit :'D
2015. júl. 22. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocsánatot kérek, valóban figyelmetlen voltam.
2015. júl. 23. 09:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Semmi gond :D
2015. júl. 23. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!