Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki részegen mondja hogy szeret az őszintébb?
Figyelt kérdés
2015. júl. 20. 15:02
1/9 anonim válasza:
Nem feltétlen. Ha valaki részegen azt mondja, hogy "megöllek", akkor az őszinte?
2/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos. Lehet, csak kanos.
4/9 anonim válasza:
Miért, egy részeg ember nem tud hazudni?
5/9 anonim válasza:
Igen..részegen őszinte az ember...
7/9 anonim válasza:
Szerintem ez emberfüggő is, van aki részegen őszintébb, van aki hazudik. Plusz azért a részegség fokától is függhet, gondolom.
8/9 anonim válasza:
Saját példám, hogy én csak őszinte vagyok olyankor, de teljesen ki is fordulok magamból, teljesen "gyönge", érzékeny leszek, igaz mindig ilyen vagyok, csak nem ilyen mértékben. Ha tudok még valamiben segíteni írj nyugodtan :)
9/9 anonim válasza:
Hát, én józanon is őszinte ember vagyok, így a különbséget lehet ezért sem érzem, vagy csak nem szoktam berúgni annyira, elég "szivacs" vagyok. Mindenesetre a válaszom: szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!