Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen igazat mond a barátom?
Figyelt kérdés
Szóval ő általában nem az a romantikus alkat, és van is neki egója nem kevés. Tegnap 1-2 pohár alkoholt ivott, és teljesen más lett. Elkezdte mondani, hogy most mennyire hiányzok neki, hogy neki van a legjobb barátnője, és most hirtelen mindent megígért, amit eddig nem akart..Szülinapján is ivott picit, és majd elsírta magát a telefonban, hogy ő mennyire szeret. Ez azért fura, mert ő ilyet soha nem mond magától, és előtte még flegma is volt velem..Részegen őszinte lehet?2015. jún. 14. 10:40
1/9 anonim válasza:
részegen én is ilyen vagyok, legutóbb is már majdnem sírtam, amikor barátnőmre gondoltam, hogy szeretem meg hiányzik, de nem lehetünk együtt most és rossz
2/9 A kérdező kommentje:
De ilyenkor nem csak a pia miatt ilyen? o.O Vagy igazat mond?
2015. jún. 14. 10:47
3/9 anonim válasza:
Véleményem szerint az alkohol miatt levetkőzzük gátlásainkat, így kimondjuk azt amit valójában gondolunk / érzünk
4/9 anonim válasza:
De a pia miatt mondja. Ahogy az előttem író is említette, elmúlnak a gátlások :) valójában így érez irántad.
5/9 Phoney válasza:
Nem tudjuk, az alkohol nem igazságszérum...
Hazudhat vagy igazat mondhat olyanról, amiről józanon nem merne, hiányozhat neki olyan, aki józanon nem hiányzik. Hogy valaki részegen mit mond, abból önmagában semmi nem következik.
6/9 anonim válasza:
Tanuld meg: A részeg ember, a gyerekek és a cicanadrág mindig igazat mondanak.
És még valami "Ami a józannak a szivén részegnek a száján" :)
7/9 anonim válasza:
Így igaz.Valószínűleg józanul nem meri vagy nem akarja felfedni az érzéseit.Sok pasi ezt gyengeségnek vagy férfiatlannak tartja.Úgy vélik az nem macho dolog,hogy megmondani a másiknak,hogy szeretem.
Pedig semmi köze hozzá!
F40+
8/9 anonim válasza:
Nem mond igazat.
Az alkoholtól nem igazmondó leszel, hanem össze-vissza mondasz hülyeségeket.
Ha meg jót akarsz magadnak, nem keversz olyannal, aki iszik. ;)
9/9 anonim válasza:
Ember nincs, aki így ismeretlenül megmondja neked, hogy a pasid a részegek melyik csoportjába tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!