Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután idejött részegen, hogy mondjam meg, hogy Ő a barátom?
Régóta ismerem, szintén régebb óta kerülgetjük egymást.
De most először vagyunk tényleg, hivatalosan is együtt és ez nekem új, sosem volt senkim rajta kívül.
Szóval szeretném itthon úgy bemutatni, mint a barátomat, de kicsit nehéz lesz, mert 3 héttel ezelőtt ideállított hajnalban részegen (akkor még nem voltunk együtt) és kimentem hozzá, hogy leállítsam és hazamenjen. De nem éppen ez történt, hanem kicsit egymásnak estünk a kertben és anya látta, aztán szólt, hogy talán napközben kéne találkoznom vele, nem akkor, mikor mindenki más aludna.
Aztán úgy voltam vele, hogy nem lesz köztünk semmi és anya is mondta, hogy reméli, nem veszem komolyan azt a srácot.
De most meg együtt vagyunk és nem tudom, hogy ebből ki lehetne-e hozni egy hibátlan ismerkedést...
Szerintem eleinte ne mondd meg neki, hogy róla van szó, mesélj neki úgy, mint egy "ismeretlen" srácról.
Mondj anyukádnak úgy dolgokat, hogy nem említed meg, hogy róla van szó.
Pl: "Van egy fiú, akivel mostanában eléggé jóban lettünk. Nagyon rendes, és okos (egyéb jó tulajdonságok) és kedves" Fontos, hogy gyakran mondj róla pozitív dolgokat anyukádnak. Majd akkor is, ha már tudni fogja, ki is ő valójában.
Ha látja, hogy te jól vélekedsz róla, ő is úgy fog :)
Jaj, Utolsó, hagyjál már. :D
Van rendesebb fiú, ez biztos. De ahhoz nem vonzódok évek óta és nem érdekel.
Miért inná el a fizetésemet?
Azért, mert kamaszként szokott bulizni?
Verni fog... Aha, jó vicc. :D
Nem férjjelöltnek tartom, házasság gondolatban sincs.
Nem Drága, most leszek 18 éves.
De rajtad tényleg csak nevetni lehet. :D
Ó, ba***átok meg, mekkora problémák.
Akkor mit szólt volna a faterod, ha a kedves udvarlód csatakrészegen motorral beleáll a kerítés előtti rózsabokorba, aztán eldől motorostól, ki a járdára, mint egy cementeszsák.
"Szép jó estét, János bácsi. A Kaa-kka-katához jöttem."
-anya képzeld van egy barátom!nagyon helyes,kedves-rendes srác,úgy örülök!
-remélem nem a múltkori részeg disznó az aki lepisálta a rózsákat!legközelebb lelövöm az utcán ha meglátom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!