Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelembe bele lehet betegedni?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba, de őneki már van barátja. Úgy gondolom, hogy elég közel kerültem hozzá(már puszikat is kapok v.mikor), de amikor meglátok a barátjával egy közös képüket mindig rosszul leszek (fájni kezd a hasam meg a fejem, néha vérzik az orrom, szúrni kezd a szívem és hányingerem lesz). 2 napja viszont egész nap rosszul vagyok, pedig direkt ez miatt nem is beszélgetek vele.... Mi történik velem?2015. júl. 20. 09:41
1/7 anonim válasza:
Igen bele lehet mivel a lelki bajok elobb-utobb kijonnek fizikai formaban. Az eveszavar is agyban dol el megis lefogysz tole vagy meghizol. Az idegeskedestol folyhat az orrodvere. Szoval nagyon ragorcsolsz, probalj ne foglalkozni vele
2/7 anonim válasza:
Bele is lehet halni vicc nélkül Broken heart syndrome
3/7 anonim válasza:
A komoly lelki bajok elég durva testi tüneteket tudnak produkálni, én is belebetegedtem a szerelembe, de én már együtt voltam a pasival, csak éppen teljesen tönkretett lelkileg.
4/7 A kérdező kommentje:
Lehet jobb lenne belehalni és többé semmit se érezni
2015. júl. 20. 10:40
5/7 anonim válasza:
Kell keresni valami élet célt, akkor is borzasztó lesz a dolog, de legalább a halálvágy elszáll... de igen a laki gondok szülhetnek fizikai tüneteket (mit ahogy előttem is írták).
7/7 anonim válasza:
Emiatt ne hanyagold a társaságát! Belül baromira hiányolod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!