Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet betegedni a szerelembe?
Bele bizony.Én óriásit csalódtam most a páromba,de kibékültünk.Teljesen összeroskadtam és belefogytam.Nem bírom túl tenni magamat,most is azon pörög az agyam,hogy vajon felhívta e a csajt vagy a munkahelyén van e vagy a csajjal?? Áhhh megörülök.
A kérdésedre pedig: Ha annyira szerelmes vagy igen bele.De azt sajnos csak te fogod bánni lelkileg.
(1. vagyok)
Amúgy bele, sajnos ennek elég sok oka lehet, esetleg az hogy nem lehet a tiéd az a valaki akit te nagyon szeretsz ezért magadba roskadsz, és depis leszel (nem minden esetben)
És amit a 2. is leírt..
Ja, de még hogy mennyire!
Én kb másfél évig depis voltam, sokszor tört rám olyan szorító érzés a hasamban; többször hánytam az idegességtől; napokig se enni, se inni nem volt különösebben kedvem; mindig néztem, hogy kapok-e tőle üzenetet, kb naponta 20×; hívogattam többször is (nem akart velem beszélni); mindig aludni akartam, hogy legalább akkor ne kelljen gondolkoznom, de ettől meg nem kipihentebb, hanem fáradtabb lettem.
Olyat érzek,hogy: nincs kedvem semmihez,nem akarok látni embereket,nincs kedvem beszélni,nincs étvágyam,se enni sem inni nem óhajtok.
Állandóan a telefonomat nézem,hogy ne-e keresett.
Leginkább csak aludni szeretnék,és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!