Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előtte vagy utána szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előtte vagy utána szoktatok szerelembe esni?

Figyelt kérdés
Nagy átlagban mielőtt ágyba bújtok valakivel az előtt vagy után lesztek szerelmesek? Mármint kezdetben csak tetszik, aztán megismered, szimpatikus, kívánjátok egymást megtörténik a dolog és beleestek.

#szerelem #ágy bújás
2013. márc. 18. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:
nálam előtte történt
2013. márc. 18. 19:57
 2/3 ASOT ***** válasza:
Előtte is lehet utána is lehet de az is lehet h sosem, és csak egy jó szex volt.
2013. márc. 18. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez életkortól függ. Szűzlány koromban, és utána is egy darabig még kellett a szerelem a szexhez.

Később 4-5 randi után már nem bírtam tovább várni a szexszel. Nyilván akkor még nem voltam szerelmes, de a kölcsönös szimpátia azért fontos. Ha figyelmes, és odaadó az ágyban most már csak akkor leszek szerelmes egy férfiba. Már vannak elvárásaim, és ha nem akarja teljesíteni, nem elég, ha szépen mosolyog. Igen, szakítottam már azért valakivel, mert az ágyban nem volt jó. Szerintem ez nagyon fontos, mert ha valaki önző a szexben, akkor egyébként is az.

2013. márc. 18. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!