Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ellengettem és visszajött....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellengettem és visszajött. Hogyan tovább? Ez jelent valamit, mintha összekötne minket az élet.

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe anno nagyon szerelemes voltam, de volt barátja és összevesztem velük.

Majd fel évig nem beszéltem a lánnyal majd egyik haverom mondta hogy mikor az utcánk előtt mentek el akkor a lany gondolkodott, hogy ki kellene hivni, de akkor nem voltam otthon.

Amikor ezt elmesélte haverom meg aznap este bejelöltem újra Facebookon és ráírtam és beszélgettünk majd egy hét múlva taliztunk és rá pár nap össze is vesztünk megint. KI is töröltem Facebookról megint.

Azért vesztünk össze mert mindta hogy ő bisex, ezzel nekem nincs gondom csak bennem meg pont az nap tört ki az hogy nem akarok lányokkal beszélni mert pont szerelmes voltam.

Nagyon sokat gondolok rá, majd nem olyan rég bejelöltem megint és beszélgettünk és mondta mar nem haragszik rám.

Aztán így megint elkezdtünk megint beszélgetni múlt hét óta es taliztunk 4 napon keresztül zsinórban. :)

Ha annyira utalnánk egymást akkor nem csináltunk volna mar múlt heten az első nap mikor taliztunk közös kepét.

De ha Facebookon rá írok akkor órák múlva ír vissza pedig fent van és ebből is gondolom, hogy eltűnt a bizalom.

2015. júl. 18. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Már kírtad ezt a kérdést és akkor is hibásan és akkor is alig válaszoltak rá és nem, nem köt össze titeket... De ezt úgy is meglátod.
2015. júl. 18. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
a neve Bumeráng
2015. júl. 18. 18:32
 3/3 Noren1989 ***** válasza:

Ez nem elengedés, édesöcsém. Na szóval. A csajnak kell egy pótkerék, te megteszed. A te döntésed, hogy mit szeretnél.

25/F

2015. júl. 18. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!