Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Kövessem a szívemet vagy az agyamat? 19/F
Hallgass arra, amelyikkel olcsóbban jössz ki..
Szerintem hagyd a lányt..
Az egyik legnehezebb helyzet, az már biztos. Az agyad azt mondja, lépj tovább, felejtsd el őt, míg a szíved azt, hogy várj rá vagy küzdj érte. Az, hogy melyikre hallgatsz, a te döntésed.
Hasonló van velem is, csak az én esetemben a lány pasijáról nem tudom, hogy ki, a lánnyal viszont már óvoda óta ismerjük egymást. Én az agyamra hallgattam, próbálom elfelejteni, kerülöm, ahogy csak tudom, több-kevesebb sikerrel...
Akár az eszedre, akár a szívedre hallgatsz, nem lesz jó érzés benned, azt fogod érezni, hogy rosszul döntöttél. Az ember akkor hoz jó döntést, ha az esze is és a szíve is ugyanazt diktálja.
Szóval el kell döntened, hogy melyik /számodra/ rossz döntést akarod. (Én ilyen esetekben inkább az eszemre hallgatok.)
Én a helyedben nem tenném tönkre kapcsolatukat, ezzel egy havert is elveszíthetsz és lehet hogy a lányt is.
Nehéz dolog, de próbálj meg túllépni a lányon, próbálj meg nem rá gondolni.
Megbeszélném én vele, de ő is szerelmes...Ezenkívül nagyon jól megvannak ezért valószínűleg továbblépés lesz a megoldás.Ha esetleg úgy alakul az élet, hogy szétmennek akkor meg követem a szívemet :)
ui: köszi az eddigi kommenteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!