Miért nem hagyja hogy kövessem?
Figyelt kérdés
Instagramrol van szó. Ott ugye lehet privatban működni, viszont akkor engedélyt kell adni hogy bekövessenek. Van egy fiú (személyesen is ismerjuk egymast vele) akit nyáron bekovettem, sosem.kovetett vissza. Par honapja kikovettem, de ugye privat, es azota probaltam vissza, de ő nem engedi. Gondoltam arra hogy nem instazik, de azota nőtt a kovetoi szama, szoval masoknak hagyta... Nekem miert nem?2015. ápr. 28. 14:49
2/3 A kérdező kommentje:
??
2015. ápr. 28. 17:32
3/3 anonim válasza:
mi nem érthető? ha meg személyesen ismered, már megkérdezhetted volna, ha annyira fontos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!