Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért volt jobb még pár éve...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt jobb még pár éve az élet csajozás terén?

Figyelt kérdés
Úgy értem a csajok adtak normális jeleket, nem úgy mint manapság, hogy az is csoda, ha fészen rád mernek írni egyáltalán. Akkor még olyan is megtörtént velem, hogy szerelmes levelet kaptam vagy egyszerűen a csajok magukhoz hívtak és bevallották, hogy tetszem az egyik barátnőjüknek. Most meg hiába lesema csajokat az a max, hogy némelyik szemez velem, de a legtöbb mintha nem is nézné a fiúkat az utcán, mintha csak a hülye telójuk létezne, csoda, hogy nem esnek orra közben.

2015. jún. 6. 11:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Én sem tudom, de maximálisan egyetértek. Talán azért mert divattá vált a flegmázás. Meg úgy gondolják ha ismerkedni akar valaki azt csak szórakozóhelyeken vagy a facebookon teheti.
2015. jún. 6. 12:10
 2/9 anonim ***** válasza:
üdv! velem is ez volt azt nem tudom miért van.mindig mondom pár éve még jól ment a csajozás de most meg semmi
2015. jún. 6. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez az internet elterjedése miatt van régen amikor nem volt lehetett normálisan ismerkedni mert a jó csajoknál nem az volt hogy neten naponta tucatnyi fiútol kapnak ajánlatot és válogathatnak minden napra fiút maguknak
2015. jún. 6. 13:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Csajozni sohasem könnyebb, vagy nehezebb. 40 éve is tudtam csajozni, ma is tudok. A séma ugyanaz, csak a körülmények mások. Ezekhez a megváltozott körülményekhez kell tudni alkalmazkodni. Ez az evolúciós kulcs működik évmilliók óta.
2015. jún. 7. 11:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert még nem számítottak annyira az anyagiak. 6 évbe telt, míg rájöttem: a lánynak a pénz, tekintély és népszerűség a fontos. Ha egy fiú kedves, őszinte, jólelkű, de nem gazdag, és nem népszerű, a lány észre sem veszi. Ma is láttam egy csajt, rám se nézett. És mindig könnyebb kifogásokat találniuk...

És tudom, hogy kapni fogom a válaszokat, hogy de nem mindenki stb. De hát minden lány ilyen. Még az is, aki eleinte nem ilyen, előbb-utóbb úgyis kiderül róla, hogy nahát mégis a pénz a mindene. Aki meg nem, azzal nem érdemes foglalkozni.

2015. jún. 8. 10:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert a nem csinos, és nem kedves. És ha egy fiú még jóképű is, de proli, akkor sem kell a lánynak.
2015. jún. 8. 10:33
 7/9 anonim válasza:
Ha meg majd házasságra kerül a sor, a lány kérje meg a te kezedet, mi? :D Nehogy már mindent mi csináljunk! xD Hagyományosan a fiú udvarol, nem fordítva.
2015. jún. 8. 17:20
 8/9 anonim ***** válasza:

7 Ha már a hagyományoknál tartunk, akkor több évezredes hagyomány volt, hogy a nők otthon kusban gyereket nevelnek, és nem karriert építenek mint manapság.

Ha a nők ugyanúgy megtehetnek mindent mint a férfiak, akkor az udvarlást miért muszáj nekünk kezdeményezni?

2015. jún. 8. 20:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem muszáj, utolsó. Ülhetsz otthon, kézimunkázhatsz, nehéz sóhajok közt várhatod, hogy valaki udvarolni kezdjen neked. Ábrándozhatsz fehér lovon érkező lovagról (pardon, mivel nőnemű, lovagináról, sőt lóvagináról is), és nyavalyoghatsz ezen az oldalon, hogy nem kellesz a kutyának se.
2015. jún. 9. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!