Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy ne fájjak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne fájjak? Nagyon szűk vagyok.

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. 2 éve van barátom. 1 éve feküdtünk le először (mindkettőnknek elsők voltunk). Akárhányszor lefeküdtünk,nekem iszonyatosan fájt. Alig tart 10 percig a szex,utána muszáj mondanom neki,hogy vegye ki,mert kegyetlenül fáj. Óvszert használunk. Az előjátékunk hosszú,1 ujját élvezem ha bedugja,2 ujja már fáj. Próbáltam magamat tágítani mindenhogyan,de fáj,nem megy..Mindig fájni fog,vagy mit tegyek ? Segítsetek kérlek. Megkeseríti az életem ez.

2015. júl. 17. 15:37
 1/9 anonim válasza:
77%
Minden nap reggel es este probald meg tagitani. Dugj fel valamit es masztizz vele egy ido utan jobb lesz
2015. júl. 17. 15:40
 2/9 kérdező140 ***** válasza:
20%
A pasidnak sokáig kéne nyalnia és az ujjaival óvatosan tágítani. Használjatok sikosítót.
2015. júl. 17. 15:41
 3/9 A kérdező kommentje:

A ,vékonyabb' dolgok simán felcsúsznak.

De ha már vastagabbal próbálkozom,már elmondhatatlanul fáj...

2015. júl. 17. 15:41
 4/9 anonim válasza:
83%
Jól megrakna valaki egyszer úgy igazán, többet nem fájna az biztos!
2015. júl. 17. 15:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Sokáig szokott..de mégse birok tágulni
2015. júl. 17. 15:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Már olyat is próbáltunk,hogy gyorsan becsúsztatja..Meg is tette,de a fájdalom utána se enyhült:(
2015. júl. 17. 15:44
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
Menj el nőgyógyászhoz, hátha tud ajánlani valamit.:/
2015. júl. 17. 16:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Az lesz..:(
2015. júl. 17. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

Nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban, azért mondtam a nőgyógyászt. Lehet, felír valami izomlazítót, amit kifejezetten hüvelyi használatra fejlesztettek ki. Más elképzelésem nincs.

Sok sikert!:)

2015. júl. 17. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!