Az milyen már, hogy a barátnőm anyja azt kéri, mondjam meg a szüleimnek, hogy ne jöjjenek el az apja (barátnőmnek a papája) temetésére mert csak a szűk rokonság jön el?
Szűk mi, a feneke lyuka, az a szűk, jönnek még a szegedi rokonok vagy 10-en biztos, meg még a fiának az exfelesége is eljön, akiknek még nem ért véget úgy tűnik a kapcsolatuk. Az az érzésem, hogy ez az utána lévő búcsúztató vacsora (vagy estebéd) miatt van, mert már oda nem akarja elhívni őket, de szerintem oda el se akarnának jönni a szüleim.
Szüleim meg néznek, hogy ez mi? Ilyen még nem volt, hogy megmondják nekik, hogy nem mehetnek el a temetésre.
Dilis özvegy nyugger, akit otthon eszik a penész, már a józan eszét is elvesztette, úgy tűnik.
Valószínűleg a kajálásra gondoltak.
Temetésre elvileg bárki mehet, hiszen bárki tudhat róla. A temetőben meg nem szednek belépőjegyet :)
Nyugodtan menjenek el a szüleid, ha úgy érzik, hogy szükséges, mert olyan közel álltak egymáshoz. De a kajálásra ne menjenek.
Nem egészen értem a problémádat. A temetésen azok szoktak részt venni, akik jól ismerték az elhunytat vagy rokonai. Ez nem egy buli vagy családdal ismerkedős este, szerintem sincs semmi keresnivalójuk ott a szüleidnek.
A toron meg végképp. Vagy fel tudnak hozni régi-régi anekdotákat az eltávozottról?
Amúgy sem értem, minek akarnának ott lenni. Nincs jobb program? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!