Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mikor fog már lépni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog már lépni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nagyon közel állunk egymáshoz, és mindketten többet érzünk, megkérdeztem tőle hogy mit akar tőlem, és azt válaszolta hogy úgy érzi,engem akar, úgy ahogy vagyok. és aztmondta szeret. De a barátnőjével még mindig eggyütt van, akiről aztmondja 2 hónapja h szakit vele, de végül sosem teszi meg. és mindig mikor megölelem, akkor ő mégszorosabban magához húz. Ha tényleg kellek neki, akor mért nem lép már vmit?
2015. júl. 15. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Mert nagy valószínűséggel fél szakítani a jelenlegi barátnőjével. Nem meri megtenni, mert nem akarja összetörni... előbb-utóbb meg kell tennie ha veled akar lenni. De azért a végtelenségig ne húzza. Ha gondolod finoman megkérdezheted, hogy mi a helyzet.

17/f

2015. júl. 15. 20:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem. :) Szerintetek megfog valaha is csokolni? xd mar ezen is kattog az agyam :D
2015. júl. 15. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát.. ha tényleg szeret és tényleg téged szeretne és nem csak átver.. akkor előbb-utóbb szerintem igen :)

De jobban belegondolva fura nekem a dolog. Nem akarlak rémisztgetni meg rosszat sem, de ha már itt vagyok elmondom a véleményemet ^^

De előbb egy kérdés. Biztos hogy szeret téged?

#1-es voltam ^^

2015. júl. 15. 20:55
 4/8 A kérdező kommentje:
az tuti hogy nem ver át, ö nem olyan, és legjobbbarátként indultunk aztán szerettünk egymásba. multkor megis kérdeztem bizonytalanságomban hogy jobb lenne ha megint barátként szeretnélek. hha minden a régi lenne, ugye, és azt válaszolta h neki nemigen mert többet érez.
2015. júl. 15. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor nem felejtsd el amit ezelőtt mondtam, mármint azt hogy fura a dolog.

Akkor az az esélyes amit elsőnek írtam :) Annyi hogy ha esetleg rákérdezel nála a dologra, akkor légy tapintatos, ne sürgesd, végülis le kell magában zárnia ezt a dolgot :) Sssem egyszerű egy szakítás.. még ha közben lett más valaki is.

Szintén #1-es voltam :D

2015. júl. 15. 21:01
 6/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :D ^^ megnyugtattál. adok neki időt ha csak ennyire van szüksége :)
2015. júl. 15. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit :) Bármi kérdésed van, nyugodtan írj privátban :D

Viszont azért közben éreztesd vele, hogy vársz rá, hogy szereted. Ölelgesd, puszilgasd vagy ha esetleg ezeket szoktad csinálni, mennyire vevő rá? Szereti? :)

Igen, még mindig #1-es :D

2015. júl. 15. 21:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát én a helyedben odaállnék elé, és megmondanám, hogy vagy szakítson vele most (2 hónap alatt már bőven volt ideje erőt gyűjteni hozzá), vagy ne szórakozzon velem és az érzéseimmel. Ez így neki elég luxus, hogy te elviseled, hogy barátnője van... ezek szerint egyikőtöket se tiszteli eléggé, hogy elrendezze a helyzetet.
2015. júl. 16. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!