Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog már lépni?
Mert nagy valószínűséggel fél szakítani a jelenlegi barátnőjével. Nem meri megtenni, mert nem akarja összetörni... előbb-utóbb meg kell tennie ha veled akar lenni. De azért a végtelenségig ne húzza. Ha gondolod finoman megkérdezheted, hogy mi a helyzet.
17/f
Hát.. ha tényleg szeret és tényleg téged szeretne és nem csak átver.. akkor előbb-utóbb szerintem igen :)
De jobban belegondolva fura nekem a dolog. Nem akarlak rémisztgetni meg rosszat sem, de ha már itt vagyok elmondom a véleményemet ^^
De előbb egy kérdés. Biztos hogy szeret téged?
#1-es voltam ^^
Akkor nem felejtsd el amit ezelőtt mondtam, mármint azt hogy fura a dolog.
Akkor az az esélyes amit elsőnek írtam :) Annyi hogy ha esetleg rákérdezel nála a dologra, akkor légy tapintatos, ne sürgesd, végülis le kell magában zárnia ezt a dolgot :) Sssem egyszerű egy szakítás.. még ha közben lett más valaki is.
Szintén #1-es voltam :D
Igazán nincs mit :) Bármi kérdésed van, nyugodtan írj privátban :D
Viszont azért közben éreztesd vele, hogy vársz rá, hogy szereted. Ölelgesd, puszilgasd vagy ha esetleg ezeket szoktad csinálni, mennyire vevő rá? Szereti? :)
Igen, még mindig #1-es :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!