Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiu, aki nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiu, aki nagyon tetszik! De nem merek lepni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egeszbe a lenyeg, h meg sosem egymassal....instagramon lattam a kepeit plusz ketszer lattam egy plazaban es nem vagyok ez a fajta lany, de alapbol kepeken is imadom eloben pedig a latvanyara majd elelveztem! Jovore egy utcaval arrebb levo suliba fog jarni...dacebookon mar sokszor kiadta, h annyi a kozos ismerosunk h bejeloljetnem....de o tipikusan az a fiu aki ilyen kis kocsog meno gyerek es nagyon tudja ezt magarol...de hat mit csinaljak, ha o tetszik.....errol az egeszrol amugy senki sem tud csak a legjobb baratnom viszont nem akarok rahajtani abfiura mert ennek a lanynak is nagyon tetszik, es szeretnem haba fiu ez esetben semleges maradna de amugy meg nem mert eletemben eloszor azt erzem h szerelmes vagyok!! Na most mi legyen?? Nem akarom bejelolni mert nagyon sok embert ismerek aki rohangal utana, en nem akarok beallni a sorba:((
2015. júl. 8. 13:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
facepalm
2015. júl. 8. 13:28
 2/13 A kérdező kommentje:
*sosem beszeltunk
2015. júl. 8. 13:29
 3/13 anonim ***** válasza:
49%
"kis kocsog meno gyerek" még így is kell neked hogy ezt mondtad? Nem értem a nőket..
2015. júl. 8. 13:30
 4/13 anonim válasza:
Hat figyelj.. velem majdnem ugyanez volt. Tetszett egy srac (sose lattam elobe)aki rohadt helyes, es tele van baratokkal. Nagyon bejottem neki, es ramirt kb 3 napja. Ma elmondtam neki, hogy szeretem, teljesen arra keszult, hogy csalodni fogok benne, mert senkit nem szerettem meg igy. O is bevallotta, hogy szeret, es most osszejottunk. Szoval szerintem barmikor rairhatsz, vagy talalkozhatsz vele..sosem tudhatod mi tortenik:)
2015. júl. 8. 13:33
 5/13 anonim ***** válasza:
ennyit arrol hogy a belso szamit, a kulso nem...
2015. júl. 8. 13:34
 6/13 anonim ***** válasza:
#5 -nek: ezt szokták mondani a ronda emberek
2015. júl. 8. 13:38
 7/13 A kérdező kommentje:

4-es felek, h ez nem egy olyan love story a fiu sztem MEG a letezesemrol sem tud es a baratnom vele mi legyen :(

Amm elozo irkalom sztem mind ferfiak vagytok es sztem ti is talalkoztatok olyan novel, aki vhogy minden kommunikacio melkil tetszett!!!

2015. júl. 8. 13:39
 8/13 A kérdező kommentje:

5-os sztem azert igazad van

De basszus nem ferjnek akarom csak 15 vagyok es nagyon tetszik a gyerek lol

Nem tartom magam felszinesnek kimondottan szamit nekem az agy de ez a fiu olyan kulsosegekkel rendelkezik h tenyleg biologiai csoda!

2015. júl. 8. 13:42
 9/13 anonim ***** válasza:
70%
Biológiai csoda, mi :D? Most komolyan csak azért tetszik egy fiú mert helyes? Ráadásul azt írtad, hogy egy köcsög, menő gyerek, akire mindenki rá van cuppanva, miért gondolod, hogy pont veled foglalkozna? Én sosem bírtam az ilyen "népszerű" embereket főleg, hogy az agyi kapacitásuk általában a 0-val egyenlő. Keress magadnak egy normális, kedves fiút és ne a külsőségek világában élj!
2015. júl. 8. 14:58
 10/13 anonim ***** válasza:

"eloben pedig a latvanyara majd elelveztem"

Édes Istenem, ez tényleg egy lány "szájából" jött?. Pff....

Te is csak egy mai kislány vagy, akinek az ilyen menő gyökerek kellenek, de te nekik max pár hétre ;)

Te nagyon gáz vagy, remélem mindenki legalább 2 lépés távolságot tart tőled.

2015. júl. 8. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!